Fysio in je voordeel in actie op de pistes van Winterberg

De groep fysiotherapeuten hadden er echt zin in. Twee uur eerder dan gepland, kwam de groep Fysio in je voordeel al aan, in pension Hunaustube in Bodefeld. Het 2-daagse wintersport arrangement in Sauerland kon beginnen.

Het programma kon dus wat eerder van start gaan en zo bleef er na de mooie fakkeltocht in de sneeuw nog genoeg tijd over om onder genot van een biertje en een wijntje het afscheid te vieren van Marlies.

Zaterdag skiën in Winterberg

De zaterdag stond in het teken van skiën, leren skiën, après-skiën of gewoon even lekker wandelen in de omgeving van Winterberg.

Dat deze groep fysiotherapeuten bestond uit sportieve mensen is wel gebleken. Binnen enkele momenten hadden de beginners Jeroen, Jeroen, Joan, Sabrina, Esther en Marlies al door hoe het remmen en de bochten in zijn werk gingen.  Tij dus om de stoeltjeslift te gebruiken om een heuse afdaling te maken in het skigebied van Winterberg. Mike en Ron hebben de ochtend gebruikt om hun skiskills weer een beetje op te vijzelen, want het zag er n.l. echt naar uit dat we met de hele groep s’middags een tocht konden gaan maken door het gebied.

Om 13:00 uur stond het buffet klaar bij de skihut de Rauher Busch en daar zouden de wandelaars en natuurgenieters Ben en Willie ook naar toekomen om dan gezamenlijk te lunchen.

Om 2 uur was dan het moment aangebroken, we zouden met zijn allen het skigebied in gaan. Met een groep mensen die met zo veel enthousiasme, doorzettingsvermogen en een dosis sportiviteit door het skigebied van Winterberg skiën is een waar feest, ook voor ons.

Om een uurtje of 4 hebben we rustig aan onze skispullen ingeruild voor de gewone schoenen. Op naar de après-ski bij de Brabander, het was er gezellig druk met veel feestende wintersporters.

Na een snelle douche, kon de groep ’s avonds aanschuiven in Restaurant de Dorfalm en na het diner uiteraard het après-skiën weer oppakken in het centrum van Winterberg bij de Voll Dampf.

Zondag skibocken met de hele groep

Op zondagochtend was het dan zo ver, het skibocken… op de piste van de Hunau. Na een uitleg op de slee piste hoe dat skibocken nu precies in zijn werk gaat en daar een aantal oefeningen te hebben gedaan zijn we naar het forderbandje gegaan, zodat we niet meer naar boven hoefde te lopen. Later op de ochtend sloot Paul aan bij de groep en heeft de groep de echte fijne kneepjes van het skibocken geleerd en aan het einde van de ochtend kwam iedereen als volleerd skibocker de Hunaupiste naar beneden.

Om 14:00 uur was het dan zo ver, na de lunch was dan echt het einde gekomen aan dit mooie weekend.

Fysio in je voordeel ontzettend bedankt voor jullie gezelligheid en wij hopen jullie nog een keertje tegen te komen, wellicht weer een weekend in Winterberg of een ander uitdagend programma.

Groetjes, Job en Danielle

[message color=”blue” closable=”true”] 2-daags wintersport arrangement Sauerland
Wij organiseren voor allerlei verschillende zakelijke groepen leuke programma`s op maat in Winterberg, waarbij onze specialiteit de beleving ter plaatse is, het complete wintersport evenement in Winterberg.
Onze Experts in Actie verzorgen het gehele evenement en staan altijd voor u klaar.
Wij verzorgen voor u:
de fakkelwandeling
gaan mee met een rondje langs de kroegen
geven de skiles
de snowboardles
zitten er gezellig bij tijdens de arrensleetocht
maken met u een mooie sneeuwschoenwandeling dwars door de bossen
zorgen dat u uw lunch spoedig krijgt zonder lange rijen
zijn er bij de apres ski bij met lekkere hapjes
verzorgen leuke spel activiteiten, zorgen voor teambuilding, zorgen voor een geweldige organisatie
en een top beleving voor uw gasten
En natuurlijk de heen en terugreis met een goede bus.
Komt u ook een keer? [/message]

[social_buttons]