Vliegen over het Sauerland? Dat kan! Vlakbij Winterberg bevindt zich ASTENKICK MEGA-ZIPLINE, de op één na langste zipline van Europa, wel 1 km lang!

Een zipline is een tokkelbaan waarmee je hangend aan een katrol, langs een kabel naar beneden zoeft. De zipline van Astenkick is wel 1.000 meter lang en je kunt zittend of liggend afdalen. Het is ook nog eens een dubbele tokkelbaan waarmee je met je collega zij aan zij met meer dan 70 km/u naar beneden de vallei in vliegt! Een onvergetelijke belevenis, unieke opwinding over 1.000 meter lengte, adembenemend avontuur in de Sauerlandse natuur.

Ziplinen bij Bedrijfsuitje Winterberg

Wij organiseren Ziplinen met collega’s als onderdeel van onze uitgebreide meerkeuze programma’s bij Bedrijfsuitje Winterberg. Zie bijvoorbeeld onze Actieve Zomeruitjes voor bedrijven in het voor- of najaar of een Vergaderarrangement Sauerland.

Het is mogelijk om ziplinen te combineren met een van onze andere activiteiten zoals mountainkarten, e-mountainbiken, Fat Max e-steppen, zomerrodelen, wandelen, bezoek aan een bierbrouwerij of een zeskamp. Zie hier al onze Activiteiten.

Boek bedrijfsuitje Winterberg met Zipline afdaling en meer