E-step in sneeuw

Coronaproof Wintersportuitje

Op wintersport met je bedrijf in coronatijd

Wij zijn druk bezig met de voorbereiding voor komend wintersportseizoen in Winterberg. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij een geweldig weekend wintersport kunnen organiseren met de geldende Coronamaatregelen. Een coronaproof wintersportuitje, hoe ziet dat er dan uit? Wij hebben ons programma zo aangepast dat wij de veiligheid kunnen waarborgen. Alle activiteiten zoals skiën, E-steppen, sleeën en een fakkeltocht kunnen wij gewoon organiseren.

Lees verder

Leuke extra`s tijdens een weekend Winterberg

Ieder bedrijf dat bij ons komt voor een bedrijfsuitje Winterberg is uniek

Het merendeel van de bedrijven komt natuurlijk voor het skiën en snowboarden maar we kunnen nog zoveel meer, we kunnen het nog veel verder uitbreiden en aankleden, zoals jullie het willen. Natuurlijk krijgen wij regelmatig verzoekjes, kan je dit regelen? kunnen we dat doen? We hebben een heleboel mogelijkheden en ideeën.

Hierbij wat ideeën voor een top winterweekend in Winterberg Lees verder

Goed weer of slecht weer het is gewoon leuk bij ons

Skiën met slecht weer, in de regen, ja hoor, geen probleem

Slecht weer bij het skiën, dat kan niet leuk zijn, dat wil niemand, maar helaas gebeurd het wel eens in Winterberg.

Wat ons opvalt is dat wij Nederlanders daarin wel heel bijzonder zijn. Als het zo is dat het regent gaan onze gasten gewoon de piste op, skibroek aan, regenbroek er overheen en gaan met die lange latten. Tijdens de lunch iedereen helemaal nat, snel voor de warme houtkachel, droge handschoenen aan en ge

Lees verder

Nieuwe pagina met Webcams in Winterberg

Nieuwe pagina met Webcams in Winterberg

Op onze website www.bedrijfsuitjewinterberg.nl, speciaal gericht op alle uitjes die we in Winterberg organiseren, hebben we nu een speciale pagina met de beste webcams van #Winterberg.
Zo kunt u altijd zien hoe de pistes erbij liggen.

WebcamsWinterberg

Momenteel is de situatie dat er heel veel sneeuw op de pistes ligt en dat het buiten de pistes “nog” groen is. De laag sneeuw die gemaakt is ligt rond de 100 cm. Genoeg om alle warmere periodes te overbruggen deze winter. Wat sneeuw zekerheid betreft zit het deze winter  helemaal goed. Veel kijk en sneeuw plezier.

Winter is echt begonnen in Winterberg 30 november 2016

Wat komt de winter snel deze winter.

Het heeft al flink gesneeuwd, hard gevroren en we zijn op 30 nov. al bezig met de tweede goede vorst periode. De lifteigenaren zijn druk bezig met sneeuw maken en als je het zo ziet op de webcams ligt er al tussen de 50 cm en een meter kunstsneeuw op de pistes.

En dat is goed nieuws, want met een meter kunstsneeuw kunnen ze weken vooruit en daarmee hebben ze de kerstvakantie in ieder geval veilig gesteld. Dus, met de kerst kan er gewoon geskied worden in Winterberg.
Komend weekend zullen er al een groot aantal liften aangezet worden. Hoeveel precies is nog onbekend.

Wat zegt dat over de bedrijfsuitjes voor komende winter? Het begin is goed, de kunstsneeuw blijft heel lang liggen, ook bij warmere periodes. Wij zijn dus zeer positief gesteld voor de maanden januari, februari en maart.

 

 

  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media