Mountainkarten in Winterberg

Als de sneeuw in Winterberg verdwenen is zijn de pistes in Winterberg vrij om te Mountainkarten!
Mountainkarten in Winterberg (ook wel Mountaincarts of bergkarten) is een activiteit vol actie en snelheid. Een mountaincart is een driewielige kart zonder motor waarmee je downhill de berg af gaat. In mooie bochten over de speciaal aangelegde baan suist u naar beneden. Ga lekker zitten, hangen in de bocht en geniet…

Mountaincarts is voor iedereen toegankelijk. Het is gemakkelijk te leren en u bepaalt zelf hoe snel u naar beneden gaat. De hydraulische schijfremmen (dubbelcircuitremsysteem) zorgen voor een hoog veiligheidsniveau, zelfs op steile paden.

Geniet van het uitzicht tijdens een rustige rit of de spanning van de bochten tijdens een snelle afdaling. De stoeltjeslift brengt je weer omhoog en klaar voor de volgende rit downhill.

Bedrijfsuitje met mountainkarten

Wij organiseren Mountaincarts in Winterberg als onderdeel van onze uitgebreide meerkeuze programma’s bij Bedrijfsuitje Winterberg. Zie bijvoorbeeld onze Actieve Zomeruitjes Winterberg  voor bedrijven in het voor- of najaar of ons Vergaderarrangement Sauerland.

Het is mogelijk om Mountaincarten te combineren met een van onze andere activiteiten zoals e-mountainbiken, ziplinen, Fat Max e-steppen, zomerrodelen, wandelen, bezoek aan een bierbrouwerij of een zeskamp. Zie hier al onze Activiteiten.

Boek bedrijfsuitje Winterberg met Mountainkarten