Bedrijfsuitje Willingen met Login

Het is midden februari en dit keer mochten we Login Consultants ontvangen in het Sauerland Stern voor bedrijfsuitje Willingen. Het was tijd voor hun befaamde (en inmiddels beruchte?) log out weekend.

Toch best wat nieuwe gezichten en dus ook nieuwe truien. Wij van het Expert team beginnen ons toch af te vragen of we niet ook eens truien voor dit weekend moeten gaan regelen. Een aantal van ons hebben inmiddels toch ook al wel 3 of 4 log out weekenden op hun naam staan J

Iedereen druppelt lekker binnen en wandelen even langs de materiaaluitgifte om schoenen te passen en ski’s af te stellen. Daarna verzamelen we met z’n allen voor de fakkeltocht. Nog even lekker een frisse neus halen en een wandeling door Willingen maken. De fakkels zien er gezellig uit, maar vormen toch nog wel een uitdaging tijdens een stijl en glad paadje naar beneden. Gelukkig komt iedereen heelhuids beneden, door naar het kampvuur en de drankjes. Wat vloog de jägerthee en gluhwein er doorheen zeg! Gelukkig hadden we nog een schnaps halverwege de route terug. Daarna gezellig de bar van het hotel in met z’n allen.

De volgende ochtend staan er al een paar mensen in de lobby klaar voor vertrek, helemaal klaar om de piste op te gaan. Een aantal anderen heeft iets meer moeite, het was toch wel gezellig geweest in de bar. Toch lekker op naar de piste met z’n allen. Een aantal gaan zelf op pad, anderen volgen skilessen bij Carolien of Daisy en de snowboarders kunnen met Daan mee.

Degenen die niet zo nodig de piste op wilden konden mee met een arrenslee tocht door prachtig besneeuwde bossen. Het was een prachtig plaatje en de gesprekken in de arrenslee zorgen voor veel hilariteit.

Gezellig met z’n allen lunchen bij de Vis a vis hütte. ’s Middags deed iedereen lekker waar hij of zij zin in had. Door met lessen, vrij skiën of snowboarden, zwemmen, even slapen of met de gondel naar boven voor een wandeling en een warme chocomel, het kon allemaal.

Daarna lekker borrelen en een winterse bbq. Een aantal mensen had nog niet genoeg van de sneeuw en stapten na het eten ook nog even op de latten.

’s Avonds verdeelde het zich, een aantal bleven een in de bar van het hotel terwijl anderen Willingen onveilig gingen maken. Een tijd in de rij van het Brauhaus staan wachten, maar dat werd hem toch niet. Bij de Vis a Vis in de dorpsstraat was het wel raak. De eerste biertjes werden weer besteld en pasjes op de dansvloer gemaakt. Maar het feestje barste echt los toen de flessen prosecco tevoorschijn kwamen.

Op zondagochtend stond er nog een gps-tocht op het programma. Toch wel fijn om nog even een frisse neus te halen voor iedereen de auto weer in duikt.

Na de lunch is het dan toch echt voorbij, tijd om naar huis te gaan.

Login, wij hopen dat jullie dit weekend lekker uitgelogd zijn, wij vonden het weer erg gezellig met jullie, tot de volgende keer.

Groeten van Daan, Daisy, Carolien en Moena

[social_buttons]

 

 

 

[message color=”blue” closable=”true”] Bedrijfsuitje Willingen
Wij organiseren voor allerlei verschillende zakelijke groepen leuke programma`s op maat in Willingen, waarbij onze specialiteit de beleving ter plaatse is, het complete wintersport evenement in Willingen.
Onze Experts in Actie verzorgen het gehele evenement en staan altijd voor u klaar.
Wij verzorgen voor u:
de fakkelwandeling
gaan mee met een rondje langs de kroegen
geven de skiles
de snowboardles
zitten er gezellig bij tijdens de arrensleetocht
maken met u een mooie sneeuwschoenwandeling dwars door de bossen
zorgen dat u uw lunch spoedig krijgt zonder lange rijen
zijn er bij de apres ski bij met lekkere hapjes
verzorgen leuke spel activiteiten, zorgen voor teambuilding, zorgen voor een geweldige organisatie
en een top beleving voor uw gasten
En natuurlijk de heen en terugreis met een goede bus.
Komt u ook een keer?  [/message]