Bedrijfsuitje Willingen

Bedrijfsuitje Willingen

Een weekend Willingen, genieten van actie, lekker eten, gezelligheid en een geweldig 4* hotel bijna aan de piste. Kom 1, 2 of 3 dagen genieten van een winters bedrijfsuitje Willingen.

Naast Winterberg is Willingen ook een bekende wintersportplaats in het Sauerland. Willingen ligt op circa 2,5 uur rijden vanaf Arnhem.
U verblijft in het Sauerland Stern Hotel, een prachtig hotel dat onder andere beschikt over verschillende restaurants, wellness, zwembad, discotheek en kegelbaan.

Teambuilding, Incentive of bedrijfsuitje Willingen

Wij organiseren compleet verzorgde weekenden voor teambuilding, incentive of als bedrijfsuitje. Laat Expert in Actie voor u een uitgebreid weekend in Willingen organiseren en u hoeft zich nergens zorgen om te maken. Wij nemen de hele organisatie uit handen.
Heeft u niet eerder op de latten gestaan, dan verzorgen onze professionele instructeurs graag een skiles voor u. Ook voor snowboarden,  langlaufen, sneeuwschoen wandelen, arrensleetochten, skibocken en sleeën kunt u bij ons terecht.

In samenwerking met Expert in Actie een heel mooi winterweekend in Sauerland georganiseerd voor Selmers. Het prettige contact, de heldere afspraken, de expertise en gezelligheid van de instructeurs en een goed samengesteld programma hebben gemaakt dat iedereen een top weekend heeft gehad!
Ilse van Kralingen – PI Organiseert/Selmers

Het skigebied van Willingen

Willingen varieert in hoogt van 580 tot 830m en biedt 16 km aan pistes. Het gebied telt 13 liften waaronder 1 gondelbaan. Op alle pistes staan sneeuwkanonnen om het gebied sneeuwzeker te maken.

Programma Exclusief bedrijfsuitje Willingen 3 dagen

Vrijdag; vertrek vanaf uw locatie naar Willingen

Vertrek met de bus vanaf uw eigen locatie. Het Sauerland ligt vanaf Arnhem op c.a. 2,5 uur rijden met de bus.
Een luxe touringcar staat voor u klaar om u naar het Sauerland te brengen, in de bus komt u al in de stemming met gezellige après ski-muziek of een leuke ski film.

– Ontvangst in het hotel met een glas bubbels of een heerlijk Warsteiner biertje.
– Exclusief en uitgebreid buffet
– Materiaal passen voor de volgende dag

In een speciale ruimte in het hotel staat het ski-en snowboard materiaal op naam voor u klaar. De instructeurs zijn aanwezig om kennis te maken met de deelnemers en advies te geven over het materiaal en de les behoeften voor de zaterdag. Wij bewaren het materiaal voor u en zorgen dat het de volgende dag voor u klaar staat, zot hoeft u er zelf niet mee te sjouwen.

– Fakkelwandeling door de diepe sneeuw

Borreltijd in de de gezellige bar van het hotel.

 

Zaterdag, skiën en snowboarden in Willingen

In het hotel staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar.
Vertrek naar de piste met alle gasten voor de verschillende leuke activiteiten

1. vrij skiën of snowboarden
2. skiles of snowboardles voor beginners
3. sneeuwschoenwandelen
4. langlaufen
5. arrensleetocht of bezoek aan de bierbrouwerij
6. Fat max E-step

Lunch
Even bijkomen van de inspanning, een lekkere Duitse lunch met Schnitzel en pommes. Er zijn tafels voor de groep gereserveerd, zodat u gegarandeerd bent van een zitplaats.

Vervolg sneeuwactiviteiten
In de middag kunnen wij extra de volgende activiteiten aanbieden; arrensleetocht of bezoek aan de bierbrouwerij.

Sleeën & après ski

Terug naar het hotel, in het hotel heeft iedereen de tijd om zich op te frissen en om te kleden voor het avondprogramma in de skihut of de feestavond in het hotel.

Buffet en feestavond

 

Zondag, de laatste dag in Willingen

U start de dag in het hotel met een uitgebreid ontbijtbuffet.

Skibocken, gps-tocht of sneeuwzeskamp

Lunch: We sluiten af met een gezamenlijke afscheidslunch in het hotel.

Vertrek naar Nederland
Na de lunch brengen onze ervaren buschauffeurs u weer veilig naar Nederland.

Aan alles komt een eind, ook aan dit bedrijfsuitje Willingen met collega`s

 

PS: Indien er toch niet genoeg sneeuw ligt voor dit Exclusieve bedrijfsuitje Willingen bieden wij een spectaculair alternatief pisteprogramma aan met o.a. steppen (downhill), speedbuggyen, boogschieten, en nog veel meer bijzonder leuke activiteiten.

 

Waarom gingen vele bedrijven zoals KPN, SNS, KPMG u voor en kozen zij voor een wintersport uitje bij Expert in Actie:

Organiseert u dit jaar het bedrijfsuitje? Expert In Actie neemt graag alle zorgen en organisatie uit handen met dit volledig verzorgde exclusieve bedrijfsuitje naar Willingen. Met meer dan 21 jaar ervaring in het organiseren van complete bedrijfsuitjes naar de wintersport nemen we de hele organisatie op ons. Zo kunt u en uw collega`s ter plaatse genieten van een compleet en geweldig wintersport programma. Een lekker zorgeloos weekendje plezier in de sneeuw met al uw collega’s. Kenmerken van dit populaire programma zijn: uitstekende verzorging en eten, een 4*superior hotel op een prachtige locatie, een echt leuk en volledig verzorgd programma met wintersportactiviteiten en gezellige avonden met collega’s.

Kortom: een exclusief en volledig verzorgd bedrijfsuitje speciaal voor uw bedrijf georganiseerd!

https://youtu.be/QDKs9d5maEE
  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media