Gave activiteiten in de zomer in Winterberg.

Een leuk weekend met de heren van Samson-IT. Dit leuke en gezellige bedrijf kwam met alleen maar mannen een weekendje naar het Sauerland voor een mooi programma. In overleg hebben we een compleet programma samengesteld met onder andere Mountainbiken, Speedbuggyen, Downhillsteppen en op de laatste dag een Ballonvaart over het Sauerland.De mountainbiketocht hadden we zo gepland dat we op een hoog punt konden starten en daarna vooral veel naar beneden konden fietsen. Nu blijkt dat sommige gasten erg fijngevoelig waren voor alle stukjes die omhoog gingen, ook al was het maar 10 meter, waardoor het soms leek alsof we de gehele tijd omhoog fietste. Maar, als het dan naar beneden ging dan kwamen ze met veel snelheid en plezier naar beneden.

In de middag hebben we gebuggyed en gestept. Daar ging het zo, hoger, sneller, nog een keer, nog hoger, nog sneller en nog een keer. Gaaf als de gasten het zo leuk vinden. Met de step helemaal naar de top, wat een mooi uitzicht, en daarna over de piste naar beneden.

Avond in de berghut met kampvuur

`s avonds lekker eten in de berghut en daarna muziek, spelletjes en een heel groot kampvuur. Eerst hout sprokkelen in het bos en daarna genieten van de vlammen. Na een paar aanmoedigingen ging het vuurtje van een klein gezellig kampvuur naar een echt kampvuur waarbij we allemaal iets verder naar achter moesten. Een erg gezellige avond.

Ballonvaren in het Sauerland

Dat was de bedoeling, helaas waren de weersomstandigheden niet geschikt voor een ballonvaart boven het Sauerland. Dat gaan we dus nog een keer inhalen.
Nu konden de gasten lekker uitslapen, een mooie wandeling langs het stuwmeer maken en een boottocht over het stuwmeer.

Terug bij het hotel stond er nog een uitgebreide lunch klaar en daarna was het tijd om naar huis te gaan.

Samson-IT, top dat jullie er waren en graag tot een volgende keer.