Progaia teamuitje Winterberg

Het teamuitje Winterberg van progaia was kort maar krachtig. Wat hebben ze een hoop gedaan en gezien in 1 dag. Op zaterdag wachten wij Progaia op bij de skiverhuur in Winterberg. En wat een geluk, er ligt sneeuw en de zon schijnt. Op 1 piste zijn de lessen gestart en op de andere piste konden de gevorderden zich uitleven. De wandelaars hebben een mooie uitdagende tocht gelopen en hebben gekeken bij de gevorderde skiërs. Genieten van een heerlijke Apfelstrudel in het zonnetje. Maar dat hadden ze verdiend na de spannende klimtocht.

Na de lunch nemen sommige toch nog een extra lesje bij Jop of Sofia en de anderen gaan mee op een mooie wandeltocht naar de schans. Hier heb je een geweldig uitzicht over heel Winterberg en de Bobbaan. Over de piste gaan we natuurlijk niet terug wandelen want we hebben de bilslee mee. Tijd voor de grote bilslee wedstrijd. Mario lag eerst op kop maar werd toch ingehaald door de slee profi Renate. Maar zij kon later weer terug gepakt worden bij het spannende ArcheryTag. Eerst waren Paul en Robbie de klos om als aas te gaan staan maar gelukkig waren zij goed in pijlen vangen en mochten zij in no time ook weer schieten op hun collega’s. Een paar spannende potjes Archerytag gespeeld en daarna tijd voor de apres ski.

In de avond in de alpen sfeer gegeten bij de gezellige dorfalm en de voetjes nog even van de vloer bij Volldampf.

De volgende ochtend zat het gezellige Teamuitje Winterberg van Progaia er helaas alweer op. Kort maar krachtig en heel gezellig. Progaia bedankt en hopelijk tot een volgende keer!

[social_buttons]