De sneeuw in met Pivoton

Het was druk op de weg dus de bus kwam wat later aan. Maar er kon meteen aangeschoven worden aan tafel dus de buiken werden snel gevuld. Na het eten stonden nog de skiverhuur en een fakkelwandeling op het programma. Het was flink glad maar iedereen heeft zich er kranig doorheen geworsteld. Bij het slee rijden waren een aantal toch flink het spoor bijster, maar dat mocht de pret niet drukken. De glühwein en jagerthee vonden gretig aftrek na al dat spoorzoeken.

Daarna doken een aantal nog even gezellig de hotelbar in voor een drankje. De eerste avond zat er al weer op.

 

De volgende dag was het tijd om in de bus te stappen naar de pistes van Winterberg. De vrij skiërs hadden al snel een skipas in handen en konden lekker hun gang gaan. De snowboarders gleden onder begeleiding van Marjon de eerste meters over de piste. Terwijl de skiërs met Cynthia en Carolien de pistes onveilig maakten.

De wandelaars hebben zich er eerst van verzekerd dat Stef veilig aankwam bij de Wellness voor ze met Moena een lekkere kop koffie met apfelstrudel bestelden op het dorpsplein.

Met de lunch kwam iedereen weer samen en konden de ochtendavonturen uitgewisseld worden. Die schnitzel ging er wel in bij de meesten.

Na de lunch vertrokken de skiërs en boarders weer de piste op en wandelden de wandelaars naar de arrenslee. Er lag echter niet meer genoeg sneeuw voor een arrensleetocht, maar gelukkig kon de route wel per koets afgelegd worden.

Daarna was de tijd aangebroken om te après-skiën. Een vaardigheid die ook de wandelaars redelijk onder de knie bleken te hebben. De bratwursten en pizza’s gingen er lekker in bij iedereen. Na een generale groepsfoto lukte het  uiteindelijk nog om een groepsfoto te maken met iedereen erop. Missie geslaagd.

Helaas alweer tijd om de bus in te stappen.

Pivoton we hopen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad bij ons in Winterberg. Wij vonden het in ieder geval heel gezellig dat jullie er waren.

 

Groeten van Carolien, Cynthia, Marjon en Moena

 

[message color=”blue” closable=”true”] De sneeuw in met het bedrijf
Wij organiseren voor allerlei verschillende zakelijke groepen leuke programma`s op maat in Winterberg, waarbij onze specialiteit de beleving ter plaatse is, het complete wintersport evenement in Winterberg.
Onze Experts in Actie verzorgen het gehele evenement en staan altijd voor u klaar.
Wij verzorgen voor u:
de fakkelwandeling
gaan mee met een rondje langs de kroegen
geven de skiles
de snowboardles
zitten er gezellig bij tijdens de arrensleetocht
maken met u een mooie sneeuwschoenwandeling dwars door de bossen
zorgen dat u uw lunch spoedig krijgt zonder lange rijen
zijn er bij de apres ski bij met lekkere hapjes
verzorgen leuke spel activiteiten, zorgen voor teambuilding, zorgen voor een geweldige organisatie
en een top beleving voor uw gasten
En natuurlijk de heen en terugreis met een goede bus.
Komt u ook een keer? [/message][social_buttons]