Gezellig weekend wintersport, PV uitje SNS

Om 12 uur staat de grote dubbeldekker bus van Besseling klaar bij het SNS kantoor voor het PV uitje naar Winterberg. Bij aankomst lekker een drankje drinken aan de bar en genieten van het grote Welcome buffet in het restaurant, na het eten nog even een frisse neus halen met de fakkeltocht. Een mooie stoet van brandende fakkels leidt ons naar de schnaps en het kampvuur met Glühwein. Het was een heerlijke avond voor de fakkelwandeling. Nog een afsluitend drankje in de bar en dan lekker naar bed om de volgende dag weer fris en fruitig klaar te staan voor de skidag.

Voor iedereen was er wat wils, skiles voor de beginners, skiles voor de gevorderden, snowboardles of een mooie wandeling naar de spring schans. Iedereen was lekker bezig en er werden grote vorderingen gemaakt. Sommige beginners durfden al snel van de rode piste af, heel knap! na al het harde werken op de pistes, is het tijd voor werk naast de piste, de apres ski. Al snel werd daar de polonaise ingezet en werd er hard meegezongen met de grote apres ski hits. In de avond kon iedereen nog even lekker doorgaan met de feestavond met DJ in het hotel. De hele avond stond de dansvloer helemaal vol, wat een geweldig feest!

De volgende ochtend stond iedereen weer klaar voor de laatste meters op de ski. Sommige nog met les en anderen gingen al lekker zelf de piste af. Een paar fanatiekelingen gingen Winterberg verkennen met Winterberg in beeld. Bierpul schuiven, actie foto’s, veel foto’s van de bank en hoge toren bouwen.

SNS PV uitje bedankt weer voor een geweldig en heel gezellig weekend!

[social_buttons]

[message color=”blue” closable=”true”] Wij organiseren voor allerlei verschillende zakelijke groepen leuke programma`s op maat in Winterberg, waarbij onze specialiteit niet de busreis naar Winterberg is maar wel het complete wintersport evenement in Winterberg.
Onze Experts in Actie verzorgen ter plaatse het gehele evenement en staan altijd voor u klaar.
Wij verzorgen voor u:
de fakkelwandeling
gaan mee met een rondje langs de kroegen
geven de skiles
de snowboardles
zitten er gezellig bij tijdens de arrensleetocht
maken een mooie sneeuwschoenwandeling dwars door de bossen
zorgen dat u uw lunch spoedig krijgt zonder in de lange rij te hoeven te staan
zijn er bij de apres ski bij met lekkere hapjes
verzorgen leuke spel activiteiten, zorgen voor teambuilding, zorgen voor een geweldige organisatie en een top beleving voor uw mensen
En natuurlijk de heen en terugreis met een goede bus.
Komt u ook een keer?  [/message]

Programma bekijken          Offerte aanvragen