Topweekend personeelsfeest Willingen met Aggreko

Dit jaar verwelkomen wij Aggreko voor de tweede keer. Vorige keer in Winterberg dit jaar voor een topweekend personeelsfeest Willingen. En het zag er van te voren al veelbelovend uit. Wat een bofkonten! Gewoon 1 meter sneeuw, strakblauwe lucht en zon, wat wil een mens nog meer. Het was fantastisch. Op vrijdag avond komt Aggreko aan, een gedeelte met de bus en sommige met eigen vervoer. Bij het Sauerland Stern staat hun ski materiaal al klaar om te passen en kunnen ze lekker een drankje doen in de bar. Gezellig bijkletsen onder het genot van een drankje en een hapje. Iedereen was druk in gesprek en sommige al een beetje zenuwachtig voor de skilessen van de volgende dag.

Zaterdag vroeg uit de veren want het is prachtig weer, super schnee en de zon schijnt! De vrij skiers en boarders gaan snel het gebied verkennen en de lessers gaan mee met Jeanine, Daisy, Sofia en Sytze voor de ski en snowboard lessen. We beginnen op de oefenweide maar na de lunch gaan de eerste ook al in de sleeplift en van de stijle piste af, super knap! Ook de mensen in de arrenslee hebben genoten, lekker onder een dekentje, genieten van de betoverende winter landschap. De besneeuwde bomen, het was prachtig. Ze blijven lekker warm door de gluhwein en schnapps.

Na alle actie, is het tijd voor apres ski bij de Vis a Vis Hutte. En dat kunnen ze ook bij Aggreko. Lekker dansen, roeien bij de woonboot, springen met das Fliegerlied, polonaise, overal doen ze aan mee. Een super gezellige avond, wat een goede sfeer is er bij Aggreko. Tussendoor genieten van een heerlijk grill buffet met heerlijk vlees uit de smoker. Als klap op de vuurpijl, was er nog een grote vuurwerk show, prachtig. Een geweldige afsluiting van een topweekend.

Aggreko bedankt dat wij jullie uitje weer mochten organiseren en hopelijk tot volgend jaar!

[social_buttons]