Super groepsuitje wintersport Winterberg met Prowareness.

Wat een heerlijk weekend hebben de gasten van Prowareness gehad in Winterberg, zon, sneeuw, skiën, boarden en leuke mensen.

Vanaf vrijdagavond – zondagmiddag waren de gasten in Winterberg en Olsberg in hotel Dorfkammer waar we het weekend begonnen met een lekker diner en een sfeervolle fakkelwandeling. Op de tweede dag zijn we naar Winterberg gegaan voor het skien en snowboarden.Strak blauwe lucht, licht opgevroren sneeuw, niet zo druk als in januari of februari.Ideale omstandigheden om lekker te skiën. Een aantal gasten wilde graag les, de skiërs konden met Daniele mee en de snowboarders mocht ik les geven. En ze hebben hard gewerkt, de snowboarders gingen steeds beter, glijden, ruttchen, bochtjes maken, ze zijn de eerste dag heel ver gekomen.

`s Avonds eten en stappen in Winterberg, maar wat waren ze moe. Een groot deel van de groep wilde op tijd naar bed maar niet alleen om dat ze moe waren. Ze wilde de volgende dag nog even verder skiën.
Dat was een goede keuze, het weer nog beter, de sneeuw erg goed, en de pistes nog een stuk rustiger. We hebben het hele gebied gezien, alle pistes gedaan, inclusief de zwarte piste bij de Kappe.

Als ik zo de foto`s bekijk, wat een heerlijk weekend, het weer geweldig en een super gezellige groep. Top weekend.

[message color=”blue” closable=”true”] groepsuitje wintersport Winterberg
Wij organiseren voor allerlei verschillende zakelijke groepen leuke programma`s op maat in Winterberg, waarbij onze specialiteit de beleving ter plaatse is, het complete wintersport evenement in Winterberg.
Onze Experts in Actie verzorgen het gehele evenement en staan altijd voor u klaar.
Wij verzorgen voor u: de fakkelwandeling gaan mee met een rondje langs de kroegen geven de skiles de snowboardles zitten er gezellig bij tijdens de arrensleetocht maken met u een mooie sneeuwschoenwandeling dwars door de bossen zorgen dat u uw lunch spoedig krijgt zonder lange rijen zijn er bij de apres ski bij met lekkere hapjes verzorgen leuke spel activiteiten, zorgen voor teambuilding, zorgen voor een geweldige organisatie en een top beleving voor uw gasten
En natuurlijk de heen en terugreis met een goede bus. Komt u ook een keer? [/message]