Groepsreis 2 dagen Winterberg met Van Vliet Trucks.

Half maart en Winterberg ligt precies op de grens van winter en lente waarbij de pistes nog volop wit zijn en het zonnetje heerlijk schijnt. Skiën kan gegarandeerd tot half maart en met het zonnetje erbij wordt het weekend alleen maar beter. Geen verkeerd weekend dus om Van Vliet Trucks wederom te mogen verwelkomen in het Sauerland. De bus heeft flink doorgereden en dus komt de bus lekker bijtijds aan in het Hennesee hotel in Meschede. Inchecken en dan is het tijd voor een drankje.

Na het buffet is het eerst tijd voor de skiverhuur, zodat iedereen verzekerd is van de juiste materialen om zaterdagochtend direct de piste op te kunnen. Daarna is het tijd voor de fakkeltocht, een mooie lange slinger lampjes langs het meer onderweg naar het kampvuur met koffie, thee, glühwein en jägerthee.

Na die frisse neus gehaald te hebben is het tijd om de bar in te duiken. Nog een drankje of wat en dan gaan de voetjes van de vloer. Voor een aantal wordt het toch echt nog een latertje die avond.

Dag 2 weekend Winterberg

Zaterdagochtend wordt er alweer uitgecheckt en dan is het tijd om naar de piste te vertrekken. Onder begeleiding van Sofia en Carolien suizen ook de beginners al snel de piste af terwijl de vrij skiërs lekker het gebied induiken. Voor degenen die niet gaan skiën of snowboarden staat een bezoek aan de Warsteiner bierbrouwerij op het programma.

Tijdens de lunch komt iedereen weer bij elkaar en de schnitzels gaan er goed in.

’s Middags gaat iedereen, eventueel met wat minder kleren aan, weer de piste op. De wandelaars maken na een uitkijk bovenop de schans nog een flinke wandeling tussen alle pistes door.

Dan is het alweer tijd voor de après-ski. Na zo’n lange dag in de benen, lijken de meesten behoefte hebben om lekker te zitten, maar daar smaken de biertjes evengoed bij. Een aantal gaan nog even los op de dansvloer. Vanuit de après-ski lopen we met z’n allen naar het restaurant. Als alle buiken gevuld zijn staat de bus alweer voor en is het tijd om weer richting Nederland te vertrekken.

Van Vliet Trucks, wij vonden het wederom erg gezellig met jullie! Wie weet tot een volgende keer.

Groetjes,

Carolien, Moena en Sofia

[message color=”blue” closable=”true”] Groepsreis 2 dagen Winterberg
Wij organiseren voor allerlei verschillende zakelijke groepen leuke programma`s op maat in Winterberg, waarbij onze specialiteit de beleving ter plaatse is, het complete wintersport evenement in Winterberg.
Onze Experts in Actie verzorgen het gehele evenement en staan altijd voor u klaar.
Wij verzorgen voor u:
de fakkelwandeling
gaan mee met een rondje langs de kroegen
geven de skiles
de snowboardles
zitten er gezellig bij tijdens de arrensleetocht
maken met u een mooie sneeuwschoenwandeling dwars door de bossen
zorgen dat u uw lunch spoedig krijgt zonder lange rijen
zijn er bij de apres ski bij met lekkere hapjes
verzorgen leuke spel activiteiten, zorgen voor teambuilding, zorgen voor een geweldige organisatie
en een top beleving voor uw gasten
En natuurlijk de heen en terugreis met een goede bus.
Komt u ook een keer naar Winterberg voor een Groepsreis 2 dagen Winterberg? [/message]