Genieten in Winterberg met het bedrijf Bavak.

Bavak Beveiligingen uit Noordwijk was 3 dagen te gast in Winterberg voor een weekend genieten met het personeel. Wat een leuk bedrijf en gezellige mensen. De groep verbleef in het prachtige 4*S Welcome hotel Hennesee, een geweldige locatie voor een grote groep.

Op vrijdagavond zijn de gasten aangekomen, lekker eten, materiaal passen en daarna nog even op pad voor een sfeervolle fakkelwandeling.

Dag 2 wintersporten in Winterberg

Op dag twee zijn we met de gasten naar Winterberg gegaan, skiën, snowboarden, wandelen en een ritje met de arrenslee. Voor de gasten die nog nooit hebben geskied, of lang geleden, hadden we natuurlijk weer de lessen.
Het is zo gaaf om te zien dat mensen na een paar uurtjes oefenen de slag te pakken krijgen en vervolgens echt gaan skiën. In Winterberg is dat ook goed mogelijk, je kan een complete tour door het gebied maken, heel erg leuk.

Maar niet iedereen wilde de piste op, een aantal gasten kozen er voor om lekker te gaan wandelen. Eerst even kijken bij de beginners, daarna een mooie wandeling door de bossen. Na de lunch ging er een deel van de groep voor de tocht met de arrenslee. Gezellig en romantisch.

Na alle activiteiten verzamelde de groep zich voor de apres ski en daar hadden ze zin in, de groep heeft gelijk goed staan feesten. Dat belooft wat voor het avondprogramma, een gezellige feestavond in de bar van het hotel met een DJ.

 

[message color=”blue” closable=”true”] Genieten in Winterberg met het bedrijf
Wij organiseren voor allerlei verschillende zakelijke groepen leuke programma`s op maat in Winterberg, waarbij onze specialiteit de beleving ter plaatse is, het complete wintersport evenement in Winterberg.
Onze Experts in Actie verzorgen het gehele evenement en staan altijd voor u klaar.
Wij verzorgen voor u:
de fakkelwandeling
gaan mee met een rondje langs de kroegen
geven de skiles
de snowboardles
zitten er gezellig bij tijdens de arrensleetocht
maken met u een mooie sneeuwschoenwandeling dwars door de bossen
zorgen dat u uw lunch spoedig krijgt zonder lange rijen
zijn er bij de apres ski bij met lekkere hapjes
verzorgen leuke spel activiteiten, zorgen voor teambuilding, zorgen voor een geweldige organisatie
en een top beleving voor uw gasten
En natuurlijk de heen en terugreis met een goede bus.
Komt u ook een keer? [/message]

[social_buttons]