Een dagtrip Winterberg met Softwear

Op vrijdag 12 januari mochten wij de gezellige club van Softwear ontvangen voor een dagtrip Winterberg. Achter elkaar kwamen de auto’s aan bij de skiverhuur. Een aantal hadden al een overnachting in Winterberg erop zitten. Anderen kwamen vers uit Nederland aan.

De koffie, thee en warme chocomelk stonden klaar en degenen die ski- of snowboardmateriaal nodig hadden konden dat direct halen. Daarna kon de pret op de piste beginnen. De vrij skiërs en snowboarders konden hun eigen plan trekken, terwijl de snowboardlessers met Floor mee konden en de skilessers met Carolien.
De wandelaars gingen op pad met Moena en slingerden af en aan langs verschillende pistes.

Voor de lunch verzamelden we allemaal bij de skihut van de Rauher Busch, waar de eerste avonturen uitgewisseld konden worden.

Nadat alle schnitzels verorberd waren kon iedereen er weer tegenaan. Een aantal gingen de piste weer op, al hielden sommigen het ook voor gezien. De wandelaars vertrokken richting het centrum van Winterberg en gingen daar elk hun eigen weg.

Vanaf een uur of vier werd er verzameld bij de apres ski bar en de biertjes smaakten erg goed. Een voor een druppelde iedereen daar binnen en schoof aan bij de gezelligheid.
Een enkele dappere dodo ging nog mee sleeën en dat ging toch wel hard. Flugeltje erin en die berg afvliegen 😛

Het diner vond plaats bij de Dorf Alm middenin het centrum van Winterberg. Na een kort ritje met de auto’s kon bijna iedereen het in één keer vinden. De laatsten schoven aan en de Flamkuchen kwamen direct op tafel. Daarna volgden de (mega)hamburgers, haxes en ovenaardappelen. Wie daarna nog steeds ruimte had kon zich ook nog verheugen op een ijscoupe, maar de meesten gaven op. Genoeg gegeten, nog lekker een kopje koffie of thee was ook goed.
En toen was het gezamenlijke feest alweer voorbij. Een aantal bleven (nog) een nachtje. Anderen reden terug naar Nederland.

Lieve mensen van Softwear, we hopen dat jullie genoten hebben van jullie winterse trip. Wij vonden het in ieder geval heel gezellig met jullie!

Groetjes,

Carolien, Floor en Moena