Een dag skiën in Winterberg met WPE Adviseurs en Accountants

Bij een paar medewerkers van WPE Adviseurs en Accountants rees het idee op, om een dagje te gaan skiën met zijn allen in Winterberg. Het is niet alleen bij het idee gebleven, 2 weken later stonden ze dan ook daadwerkelijk met bijna het hele kantoor in de sneeuw in Winterberg.

Om 6 uur vertrokken vanuit Nijkerk, om een paar uur later in Winterberg aan te komen waar na een vlug ontbijt, een bezoek aan de skiverhuur en indeling van de ski/boardgroepen, al om een uurtje of 11 de eerste ski/boardmeters gemaakt werden.

Om 13:00 uur stond het buffet klaar in de skihut de Rauher Busch, waarbij onder het genot van een hapje en een drankje de eerste ervaringen van het skiën en boarden met elkaar gedeeld konden worden.

De groep was zo enthousiast over het skiën en het prachtige weer dat er echt geen tijd meer verspilt mocht worden aan het zitten in de skihut. De boarders vervolgden hun lessen al snel met Daan, de gevorderde skiërs gingen met Sofia een tocht maken door het skigebied van Winterberg en de beginners hebben hun eerste echte skimeters gemaakt op de mooie blauwe piste van de Rauher Busch. Ook de vrij skiërs hebben genoten van deze dag en hun ski skills weer opgefrist zodat er een aantal weer klaar waren voor hun wintersportvakantie later dit winterseizoen.

Om 16:00 kwam dan echt een einde aan het skiën en na het inleveren van de skimaterialen en het omkleden, hebben we met de hele groep een drankje gedaan in de apresskibar Salettl. Om 18:00 was er gereserveerd bij restaurant de Dorfalm in het centrum van Winterberg. Na een heerlijke 3 gangenmenu was het dan om 20:00 uur al weer tijd om richting Nederland te vertrekken.

Wij hebben genoten van jullie als groep en hopen jullie wellicht nog een keer terug te zien in Winterberg of een ander actief programma in Nederland.

Groetjes, Daan, Sofia en Danielle

[message color=”blue” closable=”true”] Een dag skiën
Wij organiseren voor allerlei verschillende zakelijke groepen leuke programma`s op maat in Winterberg, waarbij onze specialiteit de beleving ter plaatse is, het complete wintersport evenement in Winterberg.
Onze Experts in Actie verzorgen het gehele evenement en staan altijd voor u klaar.
Wij verzorgen voor u:
de fakkelwandeling
gaan mee met een rondje langs de kroegen
geven de skiles
de snowboardles
zitten er gezellig bij tijdens de arrensleetocht
maken met u een mooie sneeuwschoenwandeling dwars door de bossen
zorgen dat u uw lunch spoedig krijgt zonder lange rijen
zijn er bij de apres ski bij met lekkere hapjes
verzorgen leuke spel activiteiten, zorgen voor teambuilding, zorgen voor een geweldige organisatie
en een top beleving voor uw gasten
En natuurlijk de heen en terugreis met een goede bus.
Komt u ook een keer? [/message]