Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje Sauerland in zomer en winter

Al zo’n 17 jaar lang organiseert Expert in Actie bedrijfsuitjes in binnen- en buitenland en mogen we ons daadwerkelijk experts in actie noemen. We staan voor enthousiaste begeleiding, ontspannen sfeer, deskundigheid en een professionele aanpak. Vanzelfsprekend staat veiligheid bij alle bedrijfsuitjes voorop. Van elk uitje maakt Expert in Actie een feestje; van een avontuurlijke en actieve strandmiddag tot een uitgebreid en luxe wintersportweekend. Of het nu gaat om een personeelsfeest, teambuilding, bedrijfsuitje, relatie dag of een vergadering, wij nemen u alle organisatie uit handen. Een bedrijfsuitje Sauerland is ideaal voor een weekendje weg.

Een bedrijfsuitje van Expert in Actie bestaat altijd uit verschillende onderdelen. Teambuilden combineren met apres ski of een vergaderdag afsluiten met skiën? Wij kunnen alles voor u regelen. Een bedrijfsuitje bij Expert in Actie is altijd top geregeld.

 


Bedrijfsuitje Winterberg Wintersport

Laat Expert in Actie voor u en uw gasten een uitgebreid wintersport weekend in Winterberg in het Sauerland organiseren. Wij nemen de volledige organisatie ter plekke van u over en zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is.Zodat u en uw collega`s er even helemaal tussen uit zijn en kunnen genieten van een wel verdiend bedrijfsuitje. U verblijft in een van de mooie hotels en geniet van een paar dagen wintersport met het team, het gehele bedrijf of met uw relaties.

Heeft u of een deel van uw gasten nog niet eerder op de latten gestaan, geen probleem, dan verzorgen onze professionele instructeurs graag de lessen voor u. Ook voor langlaufen, sneeuwschoen wandelen, arrensleetochten, skibocken en sleeën bent u bij ons aan het juiste adres, zo is er voor een ieder iets leuks te doen.


 • Nummer 1 Bedrijfsuitje Winterberg wintersport

  Bedrijfsuitje Winterberg wintersport

  Dit bedrijfsuitje Winterberg wintersport in het Sauerland is een geweldig bedrijfsuitje naar de wintersport met het personeel. Een top programma geschikt voor alle deelnemers met ski- en snowboardles maar ook met leuke alternatieve zoals, sneeuwschoen wandelen, een arrensleetocht, skibocken, rodelen en een geocash puzzeltocht. Allemaal te sportief? Er kan ook gekozen worden voor wellness, een lekkere massage of bijvoorbeeld een bezoek aan de Warsteiner brouwerij. Meer lezen?

 •  

  Bedrijfuitje-Winterberg-wintersport
DSA•VISION: We hebben nu voor de 2de keer, winter en zomer, een evenement laten organiseren door Expert in Actie en het was wederom Fantastisch!

 


Bedrijfsuitje Winterberg Outdoor

In de zomer is Winterberg in het Sauerland een outdoor paradijs. Wij verzorgen unieke outdoor activiteiten in Winterberg. Met een driewieler (speedbuggy) de berg af of met een downhill step de bospaden afsuizen. Een geweldige sportieve uitdaging voor iedereen. Of nog stoerder? Een mountainbike tour door de bossen bij Winterberg. In Winterberg kunnen wij een fantastisch zomeruitje voor u organiseren met spectaculaire outdoor activiteiten prachtige hotels en lekker eten.


 • Nummer 1 zomeruitje Winterberg

  Outdoor weekend Sauerland

  Op twee uur rijden vanaf de grens bij Arnhem ligt het Sauerland, de ideale uitvalsbasis voor een geweldig bedrijfsuitje! Met elkaar de zomerpiste op voor spectaculaire afdalingen in een buggy of op de step. Wie heeft daarna nog een vaste hand en concentratie genoeg voor het boogschieten? Teambuidling met de GPS tocht. We hebben een prachtige route door het Sauerland voor u uitgezet. Onderweg wacht iedere groep een aantal opdrachten; alleen door goed samenwerken, kunnen jullie winnen! Meer lezen?

 •  

  Bedrijfsuitje-Winterberg-outdoor
Transcontinenta BV: Een TOP weekend in Winterberg gehad. Alle hulde voor het team van Expert in Actie: alles was tot in de puntjes verzorgd. Een super enthousiast team.

 

Leuke film over een bedrijfsuitje sauerland in de zomer met het personeel

 

Leuke film over een bedrijfsuitje sauerland in de winter met het personeel

 • Vebon en Tuv

  Vebon Tuv
 • Expert in Actie op Social Media