3-daags winter vergaderarrangement CRH Mobile Fencing & Security

Winterberg en Expert in Actie zijn klaar voor de komst van voor de 3-daagse Sauerland CRH Mobile Fencing & Security met een dik pak sneeuw, op de toppen wel 60 cm natuursneeuw. Donderdagavond komt iedereen aan. De Franse delegatie als eerste, daarna volgt de bus uit Nederland. De ski’s en snowboards staan al klaar om gepast te worden en daarna nog even een drankje in de bar met z’n allen.

Vrijdagochtend eerst nog vergaderen en presentaties, waarbij wordt gestreden om een mooie prijs. Die blijft nog even geheim. Daarna snel met z’n allen de bus in en op naar de Hohe Lied. Een heerlijk rustige piste die lekker in het zonnetje ligt.De ervaren skiërs en boarders stappen meteen in de lift. De beginners starten aan de voet van de piste en de wandelaars verdwijnen al snel de bossen in met onder hun voeten de sneeuwschoenen. Bij de lunch ziet iedereen elkaar weer terug en is er al veel te vertellen over de ochtend. In de middag wordt de piste weer onveilig gemaakt en vertrekken de wandelaars richting de arrenslee. Heerlijk in het zonnetje worden ze door de paarden door een winters landschap gereden.

Bobsleeën in Winterberg

Daarna is het tijd voor de après-ski. Maar niet voor iedereen. Al snel moeten de elf prijswinnaars verzamelen en ze vertrekken met een busje. Op naar de bobbaan van Winterberg. Iedereen heeft er zin in, maar er is toch ook wat spanning. Er worden nog wat snelle telefoontjes met het thuisfront gepleegd. Toch stapt uiteindelijk iedereen in de bob en na afloop gaat het er natuurlijk al gauw over wiens bob nou het snelste ging. Even snel omkleden en dan gauw door naar de feestlocatie. In de geweldige skihut staat het buffet al klaar en is de DJ aan het warmdraaien. Als de buiken gevuld zijn worden de eerste pasjes op de dansvloer gemaakt. Al gauw komt het feest op gang en staat de vloer vol. Maar waren het nou toch de Franse dames die het het langste hebben volgehouden op de dansvloer?

Op zaterdagochtend staat er nog een snowbootcamp op het programma. Voor een aantal is het toch nog wat vroeg zo na de feestavond. Niet iedereen komt opdagen, maar degenen die er zijn, gaan er ook voor. Na de warming up vliegen knotsen en sneeuw al snel om de oren bij een aantal stevige potjes knotshockey. Niets of niemand wordt ontzien. Na de slee estafette heeft iedereen echt overal sneeuw zitten en is het tijd voor een douche en ontbijt.

Dan zitten de dagen er toch echt op en is het tijd om weer de bus in te stappen.

CRH Mobile Fencing & Security, wij vonden het ontzettend gezellig met jullie en hopen dat jullie met plezier terugkijken naar dit 3-daags winter vergaderarrangement.

Groeten van Danielle, Daan, Paul en Moena

[social_buttons]

[message color=”blue” closable=”true”] 3-daags winter vergaderarrangement
Wij organiseren voor allerlei verschillende zakelijke groepen leuke programma`s op maat in Winterberg, in dit geval een vergaderarrangement, waarbij onze specialiteit de beleving ter plaatse is. Het complete wintersport evenement in Winterberg wordt door onze Experts in Actie verzorgd, zij staan het gehele evenement voor u klaar.
Wij verzorgen voor u:
de fakkelwandeling
gaan mee met een rondje langs de kroegen
geven de skiles
de snowboardles
zitten er gezellig bij tijdens de arrensleetocht
maken met u een mooie sneeuwschoenwandeling dwars door de bossen
zorgen dat u uw lunch spoedig krijgt zonder lange rijen
zijn er bij de apres ski bij met lekkere hapjes
verzorgen leuke spel activiteiten, zorgen voor teambuilding, zorgen voor een geweldige organisatie
en een top beleving voor uw gasten
En natuurlijk de heen en terugreis met een goede bus.
Komt u ook een keer?  [/message]