Dat op wintersport gaan met je bedrijf leuk is, dat weet iedereen. Maar dat er ook nog heel veel voordelen bij komen kijken voor je baas. Dat maakt het natuurlijk helemaal aantrekkelijk. Nog een steuntje nodig in de rug om je werkgever over te halen? Kijk eens naar deze voordelen:

1. Met een bedrijfsuitje naar de sneeuw leer je je collega’s eens op een andere manier kennen. Die ene rustige collega gaat ineens helemaal los tijdens de apres ski en de andere collega blijkt een master te zijn in bil sleeën.

Met de bilslee op de Hohe Lied

Dat gaat als een trein

2. Teambuilding. Samen met je collega’s leer je skiën, die ene collega geeft je net even die ene tip die je nodig hebt of helpt je over de streep als je voor het eerst bovenaan de rode piste staat. Of ga samen met je collega’s de strijd aan op onze sneeuw olympiade. Fun gegarandeerd als je samen met je collega’s op een bratwurst de piste afglijdt.

Sneeuwzeskamp Winterberg

Samenwerken in de sneeuw

3. Tijd om eens goed met elkaar te kletsen. Wat houdt jou collega nou echt bezig? Na een bedrijfsuitje in de sneeuw begrijp je elkaar beter en is het team versterkt. Even wat langer kletsen dan bij dat sociale praatje bij de printer.

bedrijfsuitje winterberg wintersport

En een afsluitertje 🙂

4. Het is een grote beloning voor het personeel. Zij hebben heel hard gewerkt en verdienen een gaaf bedrijfsuitje.

bedrijfsuitje Winterberg

IJs koude Teambuilding

5. In combinatie met een meeting of vergadering is de WKR regeling niet van toepassing. Combineer het nuttige met het aangename! Niets werkt zo inspirerend als een mooie besneeuwd landschap op de achtergrond.

Winters vergaderen

Winters vergaderen met fakkels

6. Een uitje naar de wintersport laat je even de werkdruk vergeten. Een skiweekend werkt ontspannend. Even lekker genieten met je collega’s van al het moois dat een wintersport uitje te bieden heeft

Stoeltjesliften in Winterberg

Stoeltjesliften in Winterberg

7. De sfeer van saamhorigheid: de hele dag samen bezig en dan ook gezamenlijk naar apres ski. En hoe leuk is het om je baas eens te zien skiën op de lange latten. En je leert je baas ook beter kennen tijdens dat biertje aan de apres ski bar.

De Experts in Actie

De Experts in Actie

8. Doordat jullie samen dit bedrijfsuitje beleven, geeft het meer betrokkenheid met het bedrijf.

skibocken winterberg

Sneeuwpret met het team

9. Er zal nog vaak en lang over nagepraat worden op verjaardagen en feestjes. Jij werkt voor zo’n gaaf bedrijf daar gaan ze gewoon skiën met het bedrijf.

Apres ski in Winterberg

Apres ski in Winterberg

10. En wintersport is natuurlijk heel gezond. Iedereen is lekker in actie. Berglucht doet de mens goed.

Lekker skiën in Winterberg

Lekker skiën in Winterberg