Teambuilding weekend Sauerland

Op twee uur rijden vanaf de grens bij Arnhem ligt het Sauerland, de ideale uitvalsbasis voor een geweldig bedrijfsuitje! Met elkaar de zomerpiste op voor spectaculaire afdalingen in een buggy of op de step. Wie heeft daarna nog een vaste hand en concentratie genoeg voor het boogschieten? Tijdens de GPS tocht kunt u flink de benen strekken. We hebben een prachtige route door het Sauerland voor u uitgezet. Onderweg wacht iedere groep een aantal opdrachten; er moet ook goed samen gewerkt worden!

Teambuilding weekend Sauerland; spectaculair, sportief en gezellig!

v.a. € 350

De prijs is inclusief:

2 overnachtingen op basis van tweepersoonskamers
1 x uitgebreid buffet in skihut
1 x buffet in hotel
1 x lunch in de skihut
1 x lunch in het hotel of op locatie
2 x ontbijt in het hotel
Bittergarnituur dag 2
Alle voorgestelde activiteiten
Instructie en begeleiding gedurende het gehele weekend
Materiaal voor alle activiteiten
Feestavond incl. dj in de skihut
Zondagprogramma 1 GPS tocht
Complete organisatie

Prijs is exclusief:

Vervoer
Drankjes
Verzekering
Eventuele meerprijs andere activiteiten

Programma

Dag 1: vrijdag

18.00 Aankomst bij het hotel. Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u meteen inchecken en een aperitief nemen in de bar van het hotel.

19.30 er staat het buffet in het hotelrestaurant voor u klaar.

22.00 Fakkeltocht. Een sfeervolle start van een weekend. Met fakkel of lampion in de hand maken we een wandeling in de omgeving van het hotel. De wandeling leidt u naar een kampvuur waar warme drankjes en schnaps worden geserveerd.

Dag 2: zaterdag

07.00 – 09.30 Ontbijtbuffet

10.00 Actief programma. Het programma vindt plaats bij skipiste de Hohe Lied. Dit is een mooie locatie voor sport, spanning en avontuur. Door de gunstige ligging ligt de piste vrijwel de gehele dag in de zon. U kunt volop genieten van de natuur en frisse berglucht.
De piste heeft twee grote liften die u naar de top brengen met een hoogteverschil van 200 meter. De afdaling is ongeveer 1000 meter en is daarmee een van de langste pistes van het Sauerland!

We hebben enkele activiteiten voor u klaar staan, afhankelijk van de grootte van de groep wordt er in kleinere groepen gerouleerd:

• Mountainbiketocht door het Sauerland
• Discgolfclinic
• Natuurwandeling
Alle activiteiten worden begeleid door onze eigen ervaren Nederlandse instructeurs.

13.00 In het restaurant onderaan de piste wordt een lunch geserveerd met verschillende broodjes en soepen.

14.00 Vervolg actief programma. Rudi und Heidi Olympiade voor de gehele groep

16.30 Borrelen. Onderaan de piste kan onder het genot van een drankje nagepraat worden over alle actie van deze dag. We serveren een kleine snack om de eerste honger te stillen.

17.30 Naar het hotel. Wie wil kan zich even opfrissen in het hotel.

20.00 In de skihut staat een heerlijk, uitgebreid buffet voor u klaar. Het buffet bestaat uit verschillende soorten vlees, groentes, frites, salades en desserts. In de zomermaanden kunnen wij ook een barbecue verzorgen. Na het eten gaan de tafels aan de kant en komt de dansvloer vrij. De dj zorgt voor verschillende soorten muziek. Buiten op het terras brand het kampvuur.

Dag 3: zondag

07.00 – 09.00 Ontbijtbuffet

09.30 GPS tocht

In een prachtige bosrijke omgeving hebben we voor u een route uitgezet. Met behulp van een gps gaan de verschillende teams op pad; dwars door het bos of over de paden, dat is aan de teams. Onderweg wacht de groep een aantal opdrachten. Tijdens de opdrachten gaat het om samenwerken, bijvoorbeeld katapult bouwen en schieten, discgolf, tangram, spinnenweb.

13.00 Lunch

Na afloop van het ochtendprogramma wordt er in het hotel of op locatie een lunch geserveerd.

Einde outdoor weekend Sauerland

Vertrek naar Nederland