Teambuilding weekend Sauerland

Een weekend in een natuurlijke omgeving met uw collega’s om elkaar anders of beter te leren kennen. De activiteiten die in dit arrangement voor u worden georganiseerd staan in het teken van actie, samenwerking en teambuilding. In verschillende teams worden opdrachten uitgevoerd waarbij creativiteit, samenwerking en tactiek belangrijk zijn. Bij welke groep is de teamspirit het grootste?
Voor de actie gaat u met de lift omhoog om vervolgens met een mountainkart de berg af te suizen. Of een mooie e-step toch door de heuvels van het Sauerland. Tijdens het diner en de feestavond kan er nog eens goed nagepraat worden over de beste teams en de mooiste afdalingen.

Teambuilding weekend Sauerland; spectaculair, sportief en gezellig!

v.a. € 350

De prijs is inclusief:

2 overnachtingen op basis van tweepersoonskamers
1 x uitgebreid buffet in skihut
1 x buffet in hotel
1 x lunch in de skihut
1 x lunch in het hotel of op locatie
2 x ontbijt in het hotel
Bittergarnituur dag 2
Alle voorgestelde activiteiten
Instructie en begeleiding gedurende het gehele weekend
Materiaal voor alle activiteiten
Feestavond incl. dj in de skihut
Zondagprogramma 1 GPS tocht
Complete organisatie

Prijs is exclusief:

Vervoer
Drankjes
Verzekering
Eventuele meerprijs andere activiteiten

Programma

Dag 1: vrijdag

18.00 Aankomst bij het hotel. Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u meteen inchecken en een aperitief nemen in de bar van het hotel.

19.30 Diner buffet. Er staat het buffet in het hotelrestaurant voor u klaar.

22.00 Fakkeltocht. Een sfeervolle start van een weekend. Met fakkel of stormlamp in de hand maken we een wandeling in de omgeving van het hotel. De wandeling leidt u naar een kampvuur waar warme drankjes en schnaps worden geserveerd.

Dag 2: zaterdag

07.00 – 09.30 Ontbijtbuffet
10.00 Actief programma. We hebben enkele spectaculaire activiteiten voor u die, afhankelijk van de grootte van de groep, te boeken zijn zoals: Mountainkarten van de piste, E-mountainbiketocht door het Sauerland, 1.000 meter Zipline afdaling, Rodelen op de Zomerrodelbaan of Wandeling rondom Winterberg.

13.00 uur Lunch. Een lekkere Duitse lunch met schnitzel und pommes staat voor u klaar in een skihut aan de piste

14.00 Teamactiviteiten met keuze uit een Rudi und Heidi zeskamp, ArcheryTag met pijl en boogschieten, een huifkartocht of bezoek aan een Sauerlandse Bierbrouwerij.

16.30 Borrelen. Onder het genot van een drankje even napraten over alle actie van deze dag. We serveren een kleine snack om de eerste honger te stillen.

17.30 Naar het hotel. Wie wil kan zich even opfrissen in het hotel.

19.30 Diner en stappen in Winterberg. Op deze avond gaan we eten in de Dorf Alm. Lekker eten in een gezellige Alpen-sfeer. Daarna gaan we op pad langs de verschillende leuke kroegen in Winterberg.
Voor grote groepen organiseren we een privé feestavond met DJ in een skihut.

Dag 3: zondag

07.30– 09.30 Ontbijtbuffet
10.00 Teambuilding: Winterberg in Beeld
In teams gaan jullie ontspannen op pad door Winterberg. Onderweg worden jullie uitgedaagd met een aantal foto-opdrachten en teamchallenges waarbij je moet samenwerken en strijden tegen de andere teams. Welk team is het meest creatief en weet het best de krachten te bundelen? Met Winterberg in beeld ziet u Winterberg op een andere leuke en ontspannen manier en leert u ook uw collega’s nog weer een beetje beter kennen.

13.00 Lunch. We sluiten het gezellige teambuildingsweekend af met een gezamenlijke afscheidslunch.

Einde outdoor weekend Sauerland. Vertrek naar Nederland