Jubileum weekend Sauerland

Actief weekend outdoor in Duitsland

Heeft u met het bedrijf iets te vieren? Op twee uur rijden vanaf de grens bij Arnhem ligt het Sauerland, de ideale uitvalsbasis voor een geweldig bedrijfsuitje! Met elkaar de zomerpiste op voor spectaculaire afdalingen in een mountainkart. Wie heeft daarna nog een vaste hand en concentratie genoeg voor het boogschieten? Teambuilding met een hilarische zeskamp. Of een mooie route door het prachtige Sauerland met de huifkar.

Jubileumweekend Sauerland; spectaculair, sportief en gezellig!

Prijs € 350,00 p.p.

De prijs per persoon is inclusief

2 overnachtingen op basis van tweepersoonskamers
1 x uitgebreid buffet in skihut
1 x buffet in hotel
1 x lunch in de skihut
1 x lunch in het hotel of op locatie
2 x ontbijt in het hotel
Borrelhap dag 2
Alle voorgestelde activiteiten
Instructie en begeleiding gedurende het gehele weekend
Materiaal voor alle activiteiten
Feestavond in berghut of kroegentocht
Teambuildingprogramma dag 3
Complete organisatie door Expert in Actie

Bij de prijs is niet inbegrepen:
• Drankjes
• MwSt of BTW,
• Vervoer
• Reis- en annuleringsverzekering
• Eventuele meerprijs andere activiteiten

Programma

Dag 1: vrijdag

Aankomst bij het hotel. Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u meteen inchecken en een drankje nemen in de bar van het hotel.

Diner-Buffet in het hotel. Vanaf 19.00 staat het buffet in het restaurant voor u klaar.

Gezellige fakkelwandeling door de omgeving. Met kampvuur, glühwein en jägerthee onderweg.

Borrelen in de bar.

Dag 2 zaterdag

07.00 – 09.30 Ontbijtbuffet
10.00 Actief programma. U kunt op de zaterdag allerlei leuke activiteiten boeken*.

We hebben sportieve en spectaculaire activiteiten zoals Mountainkarten van een zomerpiste of een prachtige E-mountainbike tocht door het Sauerland. Wat dacht je van 1.000 meter naar beneden suizen langs een Zipline of afdalen op de Zomerrodelbaan. Een leuke teamactiviteit is ArcheryTag, een gaaf spel met pijl en boog.

Daarnaast hebben we ook wat rustiger activiteiten voor iedereen geschikt: Een mooie Wandeling of Huifkartocht door de prachtige natuur. Ook hebben we een bezoek aan een locale Bierbrouwerij op het programma: Warsteiner, Veltins, Krombacher, grote biermerken allemaal uit het Sauerland

Zie hier voor meer activiteiten en info*Indicatie: Bij 100 personen kunnen er 6 activiteiten aangeboden worden waarvan iedereen er 3 kan doen.

Rond 13.00 uur verzorgen we een lekkere Duitse lunch voordat we in de middag weer verder gaan met de activiteiten

16.30 Borrelen. Onderaan de piste kan onder het genot van een drankje nagepraat worden over alle actie van deze dag. We serveren een kleine snack om de eerste honger te stillen.

17.30 Naar hotel. Wie wil kan zich even opfrissen in het hotel.

20.00 Buffet en feestavond. In het hotel, skihut of restaurant staat een heerlijk, heerlijk buffet voor u klaar met sauerlandse specialiteiten. Na het eten gaan de tafels aan de kant en komt de dansvloer vrij. De DJ zorgt voor verschillende soorten muziek. Buiten op het terras brandt het kampvuur.

Dag 3: zondag

Ochtend: Teambuilding
Na een heerlijk ontbijt in het hotel is het tijd voor actie en gezelligheid. U heeft de optie tot een van onze teambuildingsactiviteiten die we aanbieden zoals:

Of zie een van onze andere Activiteiten.

Lunch
We sluiten het spectaculaire weekend af met een gezamenlijke afscheidslunch in het hotel.

Vertrek naar Nederland
Na de lunch stappen jullie moe maar voldaan in de bus terug naar Nederland. Aan alles komt een eind, ook aan dit actieve Jubileumweekend Sauerland. Al zal er nog lang over worden nagepraat…

Tiroler Party of Oktoberfest

Op zaterdagavond een spetterend feest die u en uw collega’s nog lang zal heugen? Boek een Tiroler Party, een feest in stijl van de Oktoberfesten! Wij zorgen voor de aankleding van de bar en voor Lederhosen en Dirndl kostuums voor iedereen die het aan wil trekken. Hilariteit gegarandeerd.
Onze professionele DJ zorgt voor ‘après-ski’ feestmuziek afgewisseld met oude hits en moderne beats zodat iedereen kan dansen en een gezellige avond beleeft.

Met een Photobooth maken we de avond helemaal succesvol en memorabel. Veel lol en een tastbare herinnering aan een fantastisch personeelsfeest tijdens een Jubileum weekend Sauerland.

Andere mogelijkheden Jubileum weekend Sauerland:

  • Ballonvaren
  • Klimpark
  • Boogschieten
  • Bergbouwmuseum Ramsbeck
  • E-bike fietstour
  • Discgolf
  • GPS-tocht
  • Rondvaart over stuwmeer
|

Bouwheer Zeewolde

Vanaf de aankomst tot aan het vertrek was alles echt prima. Het Hennesee hotel, het eten, downhill steppen, speedbuggy, pijl- en boogschieten, wandelen, schilderen en ga zo maar door waren echt top en zoals al in andere recencies vermeld: het is erg leuk dat jullie hele team actief meedoet en de sfeer was ronduit geweldig.