Zomer-uitjes Sauerland

Top outdoor weekend naar Winterberg

In de zomer is Winterberg een outdoor-paradijs. Wij verzorgen unieke outdoor activiteiten in Winterberg. Met een mountainkart de berg af of met een Fat Max e-step de bospaden afsuizen. Een geweldige sportieve uitdaging voor iedereen. Of nog stoerder? Een (e-)mountainbiketour door de bossen bij Winterberg, of met een Zipline over de Sauerlandse heuvels vliegen. In Winterberg kunnen wij in het voorjaar, de zomer of het najaar een fantastisch bedrijfsuitje voor u organiseren met spectaculaire outdoor activiteiten.

Er even helemaal tussenuit

Het Sauerland zo dichtbij maar door de bergen en de vakwerkhuizen voelt u zich echt in het buitenland. Combineer uw zomeruitje Winterberg met een uitgebreide lunch met schnitzels of bratwurst of kies voor een meerdaags arrangement in een van onze gezellige Duitse hotels. Laat u verrassen door het mooie Sauerland en kom eens met collega’s in de zomer naar Winterberg voor een spectaculair en stoer bedrijfsuitje in de bergen!

Bedrijfsuitje in voorjaar, zomer, najaar

De zomeractiviteiten vinden plaats als de sneeuw weg is dus vanaf april tot en met oktober ongeveer. Een bedrijfsuitje met outdooractiviteiten is dus mogelijk in de lente, zomer of herfst. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Actief weekend Winterberg in de zomer

Als de sneeuw verdwenen is begint het zomerseizoen in Winterberg, tijd voor andere activiteiten dan skiën of snowboarden. Wij hebben een compleet programma met een hotel, lekker eten, gave activiteiten en een super leuke feestavond. Samen stellen wij een compleet programma samen waarbij uw gasten leuke verschillende activiteiten kunnen ondernemen.