Zomer-uitjes Sauerland

Top outdoor weekend naar Winterberg

In de zomer is Winterberg een outdoor paradijs. Wij verzorgen unieke outdoor activiteiten in Winterberg. Met een driewieler (speedbuggy) de berg af of met een downhill step de bospaden afsuizen. Een geweldige sportieve uitdaging voor iedereen. Of nog stoerder? Een mountainbike tour door de bossen bij Winterberg. In Winterberg kunnen wij een fantastisch zomer uitje voor u organiseren met spectaculaire outdoor activiteiten.

Het Sauerland zo dichtbij maar u voelt zich echt in het buitenland. Combineer uw zomer uitje Winterberg met een uitgebreide lunch met schnitzels of bratwursten of kies voor een meerdaags arrangement in 1 van onze gezellige Duitse hotels. Laat u verrassen door het mooie Sauerland en kom eens met collega’s in de zomer naar Winterberg voor een spectaculair en stoer bedrijfsuitje in de bergen!

Actief weekend Winterberg in de zomer

Als de sneeuw verdwenen is begint het zomerseizoen in Winterberg, tijd voor andere activiteiten dan skiën of snowboarden. Wij hebben een compleet programma met een hotel, lekker eten, gave activiteiten en een super leuke feestavond. Samen stellen wij een compleet programma samen waarbij uw gasten leuke verschillende activiteiten kunnen ondernemen.