Een weekend genieten in de sneeuw

Een weekend Willingen, genieten van actie, lekker eten, gezelligheid en een geweldig 4* hotel bijna aan de piste. Kom 1, 2 of 3 dagen genieten van een winters bedrijfsuitje Willingen.

Naast Winterberg is Willingen ook een bekende wintersportplaats in het Sauerland. Willingen ligt op circa 2,5 uur rijden vanaf Arnhem.
U verblijft in het Sauerland Stern Hotel, een prachtig hotel dat onder andere beschikt over verschillende restaurants, wellness, zwembad, discotheek en kegelbaan.

Teambuilding, Incentive of bedrijfsuitje Willingen

Wij organiseren compleet verzorgde weekenden voor teambuilding, incentive of als bedrijfsuitje. Laat Expert in Actie voor u een uitgebreid weekend in Willingen organiseren en u hoeft zich nergens zorgen om te maken. Wij nemen de hele organisatie uit handen.
Heeft u niet eerder op de latten gestaan, dan verzorgen onze professionele instructeurs graag een ski of snowboardles. Ook voor langlaufen, sneeuwschoen wandelen, arrensleetochten, skibocken en sleeën kunt u bij ons terecht. 

 

Prijs v.a. € 350,00 p.p.

De prijs per persoon is inclusief:

2 x overnachting op basis van tweepersoonskamers
2 x ontbijt in het hotel
1 x diner in hotel
1 x buffet in skihut
2 x lunch in skihut
1 dag ski- of snowboardles, wandelen of langlaufen onder begeleiding
1 dag ski- of snowboardhuur
Fakkelwandeling
Sleeën als afsluiting van de dag
Skibocken of zeskamp op tweede dag
Alle benodigde materialen
Gebruik van helm voor iedereen
Instructie en begeleiding
Complete organisatie door Expert in Actie

Bij de prijs is niet inbegrepen:
• Drankarrangement voor het weekend
• MwSt of BTW
• Vervoer Reis- en annuleringsverzekering

Programma

Dag 1: vrijdag vertrek vanaf uw locatie naar Willingen

Vertrek met de bus vanaf uw eigen locatie. Het Sauerland ligt vanaf Arnhem op c.a. 2,5 uur rijden met de bus.
Een luxe touringcar staat voor u klaar om u naar het Sauerland te brengen, in de bus komt u al in de stemming met gezellige après ski-muziek of een leuke ski film.

– Ontvangst in het hotel met een glas bubbels of een heerlijk Warsteiner biertje.
– Exclusief en uitgebreid buffet
– Materiaal passen voor de volgende dag

In een speciale ruimte in het hotel staat het ski-en snowboard materiaal op naam voor u klaar. De instructeurs zijn aanwezig om kennis te maken met de deelnemers en advies te geven over het materiaal en de les behoeften voor de zaterdag. Wij bewaren het materiaal voor u en zorgen dat het de volgende dag voor u klaar staat, zot hoeft u er zelf niet mee te sjouwen.

– Fakkelwandeling door de diepe sneeuw

Borreltijd in de de gezellige bar van het hotel.

Dag 2: skieën & snowboarden

Na een uitgebreid ontbijtbuffet vertrekken we naar de piste voor de verschillende leuke activiteiten:

1. vrij skiën of snowboarden
2. skiles of snowboardles voor beginners
3. sneeuwschoenwandelen
4. langlaufen
5. arrensleetocht of bezoek aan de bierbrouwerij
6. Fat max E-step

Lunch; even bijkomen van de inspanning, een lekkere Duitse lunch met Schnitzel en pommes. Er zijn tafels voor de groep gereserveerd, zodat u gegarandeerd bent van een zitplaats.

Vervolg sneeuwactiviteiten in de middag. Wij kunnen extra de volgende activiteiten aanbieden; arrensleetocht of bezoek aan de bierbrouwerij.

Sleeën & après ski; terug naar het hotel heeft iedereen de tijd om zich op te frissen voor het avondprogramma in de skihut of de feestavond in het hotel.

Buffet en feestavond.

Dag 3: teambuilding in Willingen

U start de dag in het hotel met een uitgebreid ontbijtbuffet.

Skibockengps-tocht of sneeuwzeskamp

Lunch: We sluiten af met een gezamenlijke afscheidslunch in het hotel.

Vertrek naar Nederland; na de lunch brengen onze ervaren buschauffeurs u weer veilig naar Nederland.

Aan alles komt een eind, ook aan dit bedrijfsuitje Willingen met collega`s.

Het skigebied van Willingen

Willingen varieert in hoogte van 580 tot 830m en biedt 16 km aan pistes. Het gebied telt 13 liften waaronder 1 gondelbaan en 2 stoeltjesliften. Op alle pistes staan sneeuwkanonnen om het gebied sneeuwzeker te maken.

Een exclusief en volledig verzorgd bedrijfsuitje speciaal voor uw bedrijf georganiseerd!

Waarom gingen vele bedrijven zoals KPN, SNS, KPMG u voor en kozen zij voor een wintersport uitje bij Expert in Actie:

Organiseert u dit jaar het bedrijfsuitje? Expert In Actie neemt graag alle zorgen en organisatie uit handen met dit volledig verzorgde exclusieve bedrijfsuitje naar Willingen. Met meer dan 21 jaar ervaring in het organiseren van complete bedrijfsuitjes naar de wintersport nemen we de hele organisatie op ons. Zo kunt u en uw collega`s ter plaatse genieten van een compleet en geweldig wintersport programma. Een lekker zorgeloos weekendje plezier in de sneeuw met al uw collega’s. Kenmerken van dit populaire programma zijn: uitstekende verzorging en eten, een 4*superior hotel op een prachtige locatie, een echt leuk en volledig verzorgd programma met wintersportactiviteiten en gezellige avonden met collega’s.

|

sibo bv

Beste mensen van Expert in Actie. Ons weekend Sauerland op 13-14-15 Dec in Winterberg was tot in de puntjes goed geregeld. Het sneeuwde zelfs op zaterdag. Iedereen heeft dit weekend genoten ongeacht welke activiteit ze hebben gekozen.  

|

Korf Vis

Wij hebben hele fijne dagen gehad, alles was goed geregeld. Er was geen sneeuw, maar er was wel een heel leuk alternatief programma geregeld. Iedereen heeft erg genoten. Zeer geslaagd!