Geheel verzorgde wintersportreizen op maat

Wintersport Winterberg

Goed geregeld door Bedrijfsuitje Winterberg

Op ongeveer 2 uur rijden van Arnhem ligt het Sauerland waar je perfect kunt skiën in Winterberg, Willingen en Alt Astenberg. In deze bekende wintersport omgeving organiseren wij compleet verzorgde weekenden voor teambuilding, incentive of als bedrijfsuitje. Laat Expert in Actie voor u een uitgebreid weekend in Winterberg organiseren en u hoeft zich nergens zorgen om te maken. Wij nemen de hele organisatie uit handen.

U verblijft in een van de mooie hotels en geniet van een paar dagen wintersport met het team, het gehele bedrijf of met uw relaties. Heeft u niet eerder op de latten gestaan, dan verzorgen onze professionele instructeurs graag een skiles voor u. Ook voor langlaufen, sneeuwschoen wandelen, arrensleetochten, skibocken en sleeën kunt u bij ons terecht.

Het skigebied van Winterberg

Het wintersport skigebied van Winterberg wordt steeds groter en moderner. Er staan inmiddels 13 stoeltjesliften over 7 bergen verdeeld. Op alle pistes staan sneeuwkannonen die voor sneeuw garantie zorgen. In de avond zijn alle pistes verlicht voor het avond skiën. Dit jaar is er weer een nieuwe stoeltjeslift bijgebouwd zodat er nu ook een goede verbinding is naar de Kappe, een echte zwarte slalom afdaling langs de Bobbaan. Een leuke uitdaging voor de gevorderde skiërs.

1 dag

2 dagen

Skiles personeelsuitje Winterberg

3 dagen

Actief weekend in Winterberg in de winter

Vanaf half december tot eind maart is het winter in Winterberg, tijd om iets met sneeuw te doen. Wij hebben complete sneeuwprogramma`s met een hotel, lekker eten, gave activiteiten en een super leuke feestavond. Samen stellen wij een compleet programma samen waarbij uw gasten leuke verschillende activiteiten kunnen ondernemen.

En mocht de sneeuw verdwenen zijn, dan hebben wij een fantastisch alternatief programma voor u in petto.

 Wilt u nog een stapje verder gaan, dan kunt u ook bij ons terecht voor een wintersport op maat naar Oostenrijk of Italië. Skiën in de Dolomieten of Tirol, ook dat is mogelijk bij ons. 

Sfeerimpressie:

Sfeerimpressie