Geheel verzorgde wintersportreizen op maat

Goed geregeld door Bedrijfsuitje Winterberg

Op ongeveer 2 uur rijden van Arnhem ligt het Sauerland waar je perfect kunt skiën in Winterberg, Willingen en Alt Astenberg. In deze bekende wintersport omgeving organiseren wij compleet verzorgde weekenden voor teambuilding, incentive of als bedrijfsuitje. Laat Expert in Actie voor u een uitgebreid weekend in Winterberg organiseren en u hoeft zich nergens zorgen om te maken. Wij nemen de hele organisatie uit handen.

U verblijft in een van de mooie hotels en geniet van een paar dagen wintersport met het team, het gehele bedrijf of met uw relaties. Heeft u niet eerder op de latten gestaan, dan verzorgen onze professionele instructeurs graag een ski- of snowboardles voor u. Ook voor langlaufen, sneeuwschoen wandelen, arrensleetochten, skibocken, e-steppen door de sneeuw en sleeën kunt u bij ons terecht.

Het skigebied van Winterberg

Het wintersport skigebied van Winterberg wordt steeds groter en moderner. Met 27 km aan pistes en 29 liften is de Skiliftkarrussel Winterberg een volwaardig ski-gebied. Op alle pistes staan hypermoderne sneeuwkannonen die voor sneeuwgarantie zorgen. In de avond zijn een groot deel van de pistes verlicht voor het avond skiën.

Ideaal voor groepsuitjes
Voor groepsuitjes is het gebied ideaal omdat de beginnende skiër gemakkelijk zijn weg kan vinden op de vlakke blauwe pistes. Gevorderde skiërs en snowboarders kunnen een mooie tocht maken over de ‘zeven bergen’ en de zwarte pistes op de ‘Kappe’ of de ‘slalomhang’ trotseren. En het gebied is tóch zo overzichtelijk dat jullie met de lunch weer gezellig samen kunnen komen.

 

1 dag

2 dagen

Skiles personeelsuitje Winterberg

3 dagen

Actief weekend in Winterberg in de winter

Vanaf half december tot eind maart is het winter in Winterberg, tijd om iets met sneeuw te doen. Wij hebben complete sneeuwprogramma’s met een hotel, lekker eten, gave activiteiten en een super leuke feestavond. Samen stellen wij een compleet programma samen waarbij uw gasten leuke verschillende activiteiten kunnen ondernemen.

Alternatief programma

En mocht de sneeuw verdwenen zijn, dan hebben wij een fantastisch alternatief programma voor u in petto.

Wintersport Oostenrijk of Italië

Wilt u nog een stapje verder gaan, dan kunt u ook bij ons terecht voor een wintersport op maat naar Oostenrijk of Italië. Skiën in Tirol of de Dolomieten, ook dat is mogelijk bij ons.

Sfeerimpressie:

Sfeerimpressie