Winterberg in Beeld is een leuke teambuildingsactiviteit. In teams gaan jullie ontspannen op pad door Winterberg. Onderweg worden jullie uitgedaagd met een aantal teamopdrachten waarbij je moet samenwerken en strijden tegen de andere teams. Bijvoorbeeld samen een toren bouwen, een tangrampuzzel oplossen of met een levende katapult schieten én vangen. Daarnaast zijn er onderweg verschillende foto-opdrachten: teamfoto’s, ludieke foto’s, werk gerelateerde foto’s, en een foto “met de groeten uit Winterberg”.

Welk team is het meest creatief en weet het best de krachten te bundelen bij de proeven onderweg? Met Winterberg in beeld ziet u Winterberg op een andere leuke en ontspannen manier en leert u ook uw collega’s nog weer een beetje beter kennen. Plezier gegarandeerd.

We bieden dit programma ook aan in Willingen in zomer en winter.

Winterberg in Beeld met collega’s

Wij organiseren Winterberg in beeld of Willingen in beeld als onderdeel van onze uitgebreide meerkeuze programma’s bij Bedrijfsuitje Winterberg. Zie bijvoorbeeld ons 3-daagse Wintersportprogramma voor bedrijven, onze Actieve zomeruitjes in het voor- of najaar of ons Vergaderarrangement Sauerland.

Het is mogelijk om Winterberg in beeld te combineren een van onze andere activiteiten zoals skiën, snowboarden, Fat Max e-steppen, mountainkarten, e-mountainbiken, ziplinen, (sneeuwschoen)wandelen, of een (sneeuw)zeskamp. Zie hier al onze Activiteiten.

Boek bedrijfsuitje Winterberg met deze super leuke activiteit in de zomer of de winter.