Apres ski feest 2 dagen Winterberg met DTC Media. En apres skiën dat kunnen ze! Wat een gezelligheid. De eerste flugels werden ’s ochtends in de bus al uitgedeeld en de polonaise werd al ingezet in de bus. Het apres ski feest 2 dagen Winterberg begon al op de heenreis om 06.00 uur vanuit IJsselstein en Doetinchem. Bij aankomst snel materiaal passen en op de lange latten! In de super schnee ging het perfect, na de lunch konden we al een mooi tochtje maken door het gebied. Ook de wandelaars hebben een mooie tocht gemaakt op de sneeuwschoenen. Dat waren de echte harde werkers, die zijn het hele gebied rond gegaan op sneeuwschoenen, toppers! Na het skiën op de slee naar benee richting de gezellige apres ski van de Brabander. Hossen, springen en in de polonaise, een en al gezelligheid! Apres ski zoals het hoort. In het hotel nog even 1 biertje drinken en snel omkleden voor het diner in de Dorfalm en apres ski feest in de Volldampf. Daar werd een top 3 gemaakt van: Best verkleedde medewerker, de topper van de dag en de beste Off piste skier. De beste werden beloond met shotjes Jagermeister! Grote polonaise, gezellig apres skihut muziek, het was 1 groot feest.

De volgende ochtend hadden ze een klein beetje kleine oogjes en was iedereen iets vermoeid maar toch werd er nog hard gesleed en hard gestreden bij knotshockey en katapult schieten. De laatste energie werd nog goed gebruikt. Na de lunch was het tijd om weer rustig richting Nederland te gaan. Ik denk dat de busreis erg rustig is verlopen.

DTC Media bedankt voor jullie komst. Wij vonden het super gezellig!

[social_buttons]

 

[message color=”blue” closable=”true”] Wij organiseren voor allerlei verschillende zakelijke groepen leuke programma`s op maat in Winterberg, waarbij onze specialiteit niet de busreis naar Winterberg is maar wel het complete wintersport evenement in Winterberg.
Onze Experts in Actie verzorgen ter plaatse het gehele evenement en staan altijd voor u klaar.
Wij verzorgen voor u:
de fakkelwandeling
gaan mee met een rondje langs de kroegen
geven de skiles
de snowboardles
zitten er gezellig bij tijdens de arrensleetocht
maken een mooie sneeuwschoenwandeling dwars door de bossen
zorgen dat u uw lunch spoedig krijgt zonder in de lange rij te hoeven te staan
zijn er bij de apres ski bij met lekkere hapjes
verzorgen leuke spel activiteiten, zorgen voor teambuilding, zorgen voor een geweldige organisatie en een top beleving voor uw mensen
En natuurlijk de heen en terugreis met een goede bus.
Komt u ook een keer?  [/message]