Webcams

Webcam Winterberg, bekijk ze hier allemaal en neem een kijkje live op de piste!
De voorpret voor je weekend wintersport in Winterberg begint hier, hoe zien de pistes er uit, hoeveel sneeuw ligt er? Ben jij ter plaatse? Dan kunnen de thuisblijvers kijken of ze je zien gaan op de webcam Winterberg. De Winterberg webcam beelden worden continue ververst en zijn dus up to date.

Webcams Winterberg en bedrijfsuitje Winterberg
Ons start en eindpunt voor onze bedrijfsuitjes Winterberg is de rauher busch, een geweldige piste voor de beginners met een gezellige lunch en apres ski locatie. Iedereen die nog nooit op de ski’s heeft gestaan, komt ’s middags deze piste af, natuurlijk onder begeleiding van onze Nederlandse instructeurs.

Met de beginners die al over een beetje ski ervaring beschikken, maken we altijd een mooie tocht door het skigebied Winterberg. We starten bij de Rauher Busch en gaan daarna via de Brabander piste en de quickjet naar een andere geweldige piste op de Bremberg. Deze lijkt op de Rauher Busch maar is een stuk langer, dus extra lang genieten op de latten. Even de Schneewittchen piste af en daarna keren we langzaam weer terug via de langste piste van Winterberg richting de Rauher Busch. Aangekomen op het eindpunt is het tijd om stoere verhalen te vertellen bij de apres ski aan je collega’s over onze geweldige ski tocht door Winterberg.

Webcam beelden Winterberg voor de gevorderden
Voor de meer gevorderde skiërs zijn er zeker ook interessante pistes, de Quickjet, de Poppenberg en de slalomhang piste bij de Kappe. Deze laatste is een mooie brede zwarte piste waar je lekker op kan racen of je snelle carve bochten weer eens kan oefenen. Door de nieuwe lift naar skigebied Kappe, is het zeker interessant voor de betere skiër om hier even langs te gaan.

Rauher Busch

Brembergkopf I

Poppenberg

Quickjet Bergstation

Quickjet Talstation

Buereherrloh

Büre Bremberg X-Press

Kleine Büre

Sürenberg

Schneewittchen

Panoramabahn

Slalomhang