Zomer outdoor Vergaderarrangement Winterberg in het Sauerland

Het Sauerland is de ideale plek om het nuttige en het aangename te combineren. Onze vergaderhotels zijn van alle gemakken voorzien en uitermate geschikt voor uw vergadering of presentaties.

Voor een intensieve en succesvolle vergadering is een inspirerende en natuurlijke omgeving de beste plaats. Na een ochtend hard werken is het heerlijk om een frisse neus te halen in de prachtige natuur of met spectaculaire activiteiten. Natuurlijk zorgen wij ook voor gezellige ontspanning zoals borrelen bij het kampvuur, uitgebreide diners en een feestavond op een speciale locatie.
 

Vergaderen & ontspannen; productief, sportief en succesvol!

Programma

Dag 1

Aankomst bij het hotel.

Borrel in de gezellige bar.

Sauerland Buffet in het hotel

Korte vergader sessie

Fakkeltocht

Een sfeervolle start van een weekend. Met fakkel in de hand maken we een mooie wandeling. We serveren u warme drankjes en schnaps bij het kampvuur.

Dag 2

Ontbijtbuffet “Welcome to the day”

Vergaderen; voor uw vergadering of presentatie hebben we verschillende ruimtes. Wij organiseren de gewenste opstelling en alle faciliteiten die u nodig heeft.

Tussendoor verzorgt het hotel een koffiepauze met koffie/thee en een pauzesnack.

Lunch in het hotel

Middagprogramma; na het vergaderen is het tijd voor de sportieve activiteiten van deze dag. Even de benen strekken en wat totaal anders doen met uw collega’s; genieten van de natuur en de frisse berglucht.

De volgende activiteiten staan voor u klaar:

  • Speedbuggy: een activiteit vol actie en snelheid. Het speedbuggyen is voor iedereen toegankelijk, u leert snel en u bepaalt zelf uw snelheid en route naar beneden. Een speedbuggy is een speciaal ontworpen driewieler die u bestuurd door het maken van bochten. De lift brengt u omhoog en al slalommend daalt u af.
  • Downhill steppen: met de lift of huikar naar boven. Vanaf de top daalt u af via mooie bergweggetjes of over bochtige bospaden.
  • Boogschieten: de mentale ‘conditie’ wordt getest. Wie heeft een vaste hand en een echt schuttersoog? Concentratie en zelfbeheersing zijn uitermate belangrijk bij deze sport. Als u het eenmaal onder de knie heeft kunnen de scores heel verrassend zijn! Wie verslaat wie?

Onze eigen ervaren Nederlandse instructeurs begeleiden alle activiteiten.

Diner op een unieke locatie; na deze avontuurlijke activiteiten is het tijd voor wat ontspanning en een uitgebreide maaltijd. In de skihut staat een heerlijk buffet klaar.

Feestavond; na het eten kunnen de tafels aan de kant en is de dansvloer vrij! Het is tijd om met uw collega’s een flink feest te bouwen op de muziek van onze dj of om gewoon even bij te kletsen aan de bar.

Dag 3:

Ontbijtbuffet “Welcome to the day”

Vergaderen; na het ontbijt start de vergadering. We reserveren verschillende vergaderzalen voor de vergadering of presentaties.
Tussendoor verzorgt het hotel een koffiepauze met koffie/thee en een pauzesnack.

Lunch in het hotel

Middagprogramma

Keuze mogelijkheid 1: GPS tocht met opdrachten.
In de prachtige bosrijke omgeving van het hotel hebben we voor u een route uitgezet. Met behulp van een gps gaan de verschillende teams op pad; dwars door het bos of over de paden, dat is aan de teams. Onderweg wacht de groep een aantal opdrachten. Tijdens de opdrachten gaat het om samenwerken, bijvoorbeeld katapult bouwen en schieten, tangram, spinnenweb.

Keuze mogelijkheid 2: Boottocht en gps wandeling.
Een boottocht over het prachtige stuwmeer naast het hotel. Aan de overkant van het meer legt de boot aan, vanaf hier gaat de gps wandeling terug naar het hotel.

Diner in het hotel

Vertrek naar Nederland