3 dagen 48 uurs vergaderarrangement

3 dagen vergaderarrangement Winterberg Sauerland

Het Sauerland is de ideale plek om het nuttige en het aangename te combineren.

Wij werken samen met verschillende hotels die van alle gemakken zijn voorzien en die uitermate geschikt zijn voor uw vergadering of presentaties. Voor een intensieve en succesvolle vergadering is een inspirerende en natuurlijke omgeving de beste plaats. Na een ochtend hard werken is het heerlijk om inspiratie op te doen, een frisse neus te halen en de zinnen te verzetten in de sneeuw, op ski’s, snowboard of skibock. Natuurlijk zorgen wij bij het vergaderarrangement ook voor gezellige ontspanning zoals borrelen bij het kampvuur, uitgebreide diners en een feestavond in een skihut, dat is succesvol vergaderen.

Vergaderen in Winterberg is succesvol vergaderen.

 

Ieder vergaderarrangement in Winterberg wordt op maat gemaakt, speciaal voor jullie.

 

Programma: 3 dagen vergaderen in de sneeuw

Dag 1:
18.00 Aankomst bij het hotel.
Na het inchecken is er tijd voor een borrel in de gezellige bar “Klabautermann”.

19.00 Buffet in het hotel
Vanaf 19.00 staat het uitgebreide “Sauerländer Buffet” in het restaurant voor u klaar.

20.30 Korte vergadersessie

22.00 Fakkeltocht

Een sfeervolle start van uw vergaderarrangement!
Gewapend met fakkels, trekken we er op uit. Even een frisse neus halen, geniet van de grote stoet fonkelende lichtjes en de huisgestookte schnapps onderweg. Bij het kampvuur, serveren we u warme chocolademelk, Glühwein en Jägerthee.

 

Dag 2:
Ochtendprogramma
07.30 – 08.30 Ontbijtbuffet

08.30 Vergaderen
Voor uw vergadering of presentatie kunnen we verschillende ruimtes reserveren. De gewenste opstelling en alle faciliteiten die u nodig heeft, organiseren wij voor u. Tussendoor verzorgt het hotel een koffiepauze met koffie/thee en een pauzesnack.

Lunch in het hotel
Na het vergaderen wordt de lunch geheel verzorgd. De lunch bestaat uit een heerlijk 3-gangen menu of een uitgebreid lunchbuffet.

Middagprogramma
Na het vergaderen is het tijd voor het actieve element van deze dag. Even de benen strekken en wat totaal anders doen met je collega’s; genieten van de natuur en de frisse berglucht. Het programma vindt plaats bij skipiste de Hohe Lied. Dit is een mooie locatie voor sport, spanning en avontuur. Door de gunstige ligging ligt de piste vrijwel de gehele dag in de zon. De piste heeft twee grote liften die u naar de top brengen met een hoogteverschil van 200 meter. De afdaling is ongeveer 1000 meter en is daarmee een van de langste pistes van het Sauerland!

De deelnemers kunnen een keuze maken uit de volgende activiteiten:
1. Les in skiën of snowboarden
2. Vrij skiën of snowboarden
3. Sneeuwschoen wandelen onder begeleiding

Diner in de skihut

Na deze avontuurlijke activiteiten is het tijd voor wat ontspanning en een flinke maaltijd. In de skihut staat een heerlijk buffet klaar, met keuze uit veel verschillende groentes, vlees en vis en overheerlijke salades en als afsluiter een lekker toetje.

Feestavond

Na het eten kunnen de voetjes van de vloer op de dansvloer! Nu is het tijd om met je collega’s eens lekker uit je dak te gaan en te swingen op de muziek of om gewoon even bij te kletsen aan de bar onder het genot van een heerlijk drankje.

 

Dag 3:
Ochtendprogramma:
07:00 Ontbijtbuffet “Welcome to the day”
09.00 Vergaderen
Na het ontbijt kunt u beginnen aan de vergadering. Ook deze dag kunnen verschillende ruimtes gereserveerd worden voor de vergadering of presentaties. De gewenste opstelling en alle faciliteiten die u nodig heeft, organiseren wij ook vandaag weer voor u. Tussendoor verzorgt het hotel een koffiepauze met koffie/thee en een pauzesnack. Lunch in het hotel De lunch bestaat uit een heerlijke 3-gangen menu of een uitgebreid lunchbuffet.

Middagprogramma
GPS-tocht met een GPS of Skibocken

3 dagen 48 uurs vergaderarrangement

  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media