Vergaderen in Winterberg

Zomer en winter, het Sauerland in Duitsland als bekendste plek is een geweldige plek voor een vergadering. Prachtige hotels in een prachtige omgeving, het heuvellandschap, de bossen, de meren, het zorgt allemaal voor een bijzondere ervaring.

De hotels zorgen voor een bijzondere belevenis maar ook de activiteiten die er georganiseerd kunnen worden. In de winter hebben we vergaderonderbrekingen zoals bobsleeën, skibocken, sneeuwschoenwandelen en natuurlijk skiën en snowboarden. In de zomer onderbreken we de vergadering met een rondje speedbuggyen, downhillsteppen, rondvaart over het stuwmeer of een ballonvaart. Dat maakt het extra bijzonder.

Voor de avondprogramma`s hebben we ook nog het een en ander in petto. Afhankelijk van de groepsgrootte hebben we bijvoorbeeld een klein berghutje waar je te voet heen kan door de diepe sneeuw, alleen verlicht met kaarslicht en verwarmd door een houtoven. Voor grotere groepen hebben we ook grotere skihutten, tot wel 250 personen, voor een lekkere bergmaaltijd en een gaaf themafeest.

Wij organiseren het geheel van begin tot eind, speciaal voor u, naar uw wensen, met onze kennis.

top arrangementen:

Vergaderen in Winterberg (Duitsland), dat is succesvol vergaderen

Voor een intensieve en succesvolle vergadering is een inspirerende en natuurlijke omgeving de beste plaats. Na een ochtend hard werken is het heerlijk om inspiratie op te doen, een frisse neus te halen en de zinnen te verzetten in de sneeuw, op ski’s, snowboard of skibock.

Natuurlijk zorgen wij bij het vergaderarrangement ook voor gezellige ontspanning zoals borrelen bij het kampvuur, uitgebreide diners en een feestavond in een skihut, dat is succesvol vergaderen. Lees meer.

Vergader hotels in Winterberg

In Winterberg en de directe omgeving hebben wij verschillende prachtige locaties voor uw vergadering. Van een klein Duits Gasthof tot prachtige 4 * Superior hotels op bijzondere locaties. Wij verzorgen uw vergadering van begin tot het eind.

4* S Vital Resort Oversum

Dit prachtige vergader hotel ligt in het centrum van Winterberg op 15 min lopen vanaf de pistes. Het is een bijzonder gebouw met 70 kamers en een opvallende architectuur. Het heeft vergaderzalen van 10 – 500 personen

vergaderen winterberg
+ Direct in het centrum Winterberg
+ Modern en bijzonder design
+ Uitgebreide SPA en Wellness mogelijkheden.

4* S welcome hotel Hennesee

Dit sfeervolle hotel ligt op een prachtige locatie direct aan een stuwmeer. Het hotel heeft 110 kamers, meerdere restaurants en vergaderzalen in verschillende maten van 10 – 300 personen. Een echte top locatie.

vergaderen winterberg
+ Scherpe prijzen
+ Prachtig sfeervol hotel
+ Geweldige rustige ligging aan een stuwmeer