Winter 2 daagse voor Van Vliet Trucks in Winterberg

Om 10:15 uur kwam de bus aan bij de skiverhuur in Winterberg.
Nadat iedereen zijn/haar materiaal had uitgezocht konden we beginnen met de ski- snowboard- lessen en de wandeling. De wandelaars zijn op sneeuwschoenen op pad gegaan en hebben mooi besneeuwde en niet bestaande weggetjes gewandeld.

Na de lunch in de Arrenslee. Prachtig door het wit besneeuwde landschap. Er waren veel skilessers, dus de groep eerst opgedeeld in mensen met een beetje ervaring en een groep ‘echte’ beginners. Voor mij zijn veel leuke herinneringen van de skivakanties die van de ‘eerste skiles’. Een groot deel van de groep zal dat bij deze ook van dit weekend hebben. Wat hebben we met elkaar kunnen lachen! De piste is nog nooit van zoveel kanten bekeken. Van de sneeuwkannonen tot in de bosjes.
Alles is van dichtbij onderzocht! Ook de lift instap zowel als de uitstap is op veler manieren uit geprobeerd…
Zelfs het lift personeel kon er geloof ik wel om lachen!

De andere skiles groep kon al snel door het gebied en hebben met elkaar een tochtje gemaakt. De boarders konden zelfs na de lunch de lift al in, dat gebeurd bijna nooit.
Bij de après-ski werden alle belevenissen van de dag mooi aangedikt.

Het was maar goed dat er niet veel tijd was tussen aankomst in het hotel en het avondeten, anders hadden een aantal het diner niet gehaald denk ik. Iedereen was lekker moe, maar na het eten nog net fit genoeg om er een feestje van te maken in de hotelbar. De verjaardagen van José en Harmen konden daarbij niet overgeslagen worden natuurlijk! José gaf om 0:00 uur het stokje over aan Harmen. Beiden hadden een geslaagd verjaardagsuitje.

De volgende ochtend was het niet voor iedereen even gemakkelijk om weer om 09:30 klaar te staan… Een aantal verkozen de winkeltjes van Winterberg boven nog een ochtendje op de latten, maar een flinke groep diehards hebben zich nog goed vermaakt op de piste! Nu werd het pas echt leuk. Het was een stuk rustiger op de pistes en het zelfvertrouwen groeide met de minuut. Er hebben zich al als nieuwe instructeur aangemeld en de inschrijvingen voor de Worldcup volgend jaar liggen klaar!

Na de lunch bij de skihut kon de bus om 14:00 vertrekken. Wat zal die reis voor de buschauffeur heerlijk rustig zijn geweest.
Ik denk dat meer dan de helft de terugweg heeft liggen slapen…

[social_buttons]

[message color=”blue” closable=”true”] Wij organiseren voor allerlei verschillende zakelijke groepen leuke programma`s op maat in Winterberg, waarbij onze specialiteit niet de busreis naar Winterberg is maar wel het complete wintersport evenement in Winterberg.
Onze Experts in Actie verzorgen ter plaatse het gehele evenement en staan altijd voor u klaar.
Wij verzorgen voor u:
de fakkelwandeling
gaan mee met een rondje langs de kroegen
geven de skiles
de snowboardles
zitten er gezellig bij tijdens de arrensleetocht
maken een mooie sneeuwschoenwandeling dwars door de bossen
zorgen dat u uw lunch spoedig krijgt zonder in de lange rij te hoeven te staan
zijn er bij de apres ski bij met lekkere hapjes
verzorgen leuke spel activiteiten, zorgen voor teambuilding, zorgen voor een geweldige organisatie en een top beleving voor uw mensen
En natuurlijk de heen en terugreis met een goede bus.
Komt u ook een keer?  [/message]


Programma bekijken          Offerte aanvragen