Voor de 2e keer mochten wij het gezellige clubje van Van Dorp installaties Hengelo begeleiden.
Dit jaar waren ze zelfs vóór de geplande tijd in Winterberg en zonder parkeerproblemen!
In de ochtend de beginners van vorig jaar weer even opgestart en met Gilbert (en Roy voor het sociale aspect) vanaf het begin begonnen.
Dat ging boven verwachting snel, dus snel de lift in en meters maken! Na de lunch zijn we met alle skiërs een tochtje door het gebied gaan maken.
Gevorderd of beginner, dat was voor iedereen heel leuk. De niet skiërs zijn bij de bobbaan wezen kijken naar de Worldcub duorodelen
En na een spannende boswandeling vol avonturen konden we allemaal om 16:00 aansluiten bij de après-ski.
Een welverdiend biertje smaakt altijd zo lekker! Na de après-ski naar hotel Zwillingen, even lekker douchen en omkleden.
Dan een heerlijke maaltijd en gezellig natafelen in het hotel. Totdat Paul nog even langs kwam, want toen was het gedaan met de rust.
Nog éven met z’n allen een dobbelspelletje spelen… Dit trok de aandacht van 2 leuke dames die zich naadloos aankonden sluiten bij de groep en ook nog tot laat mee hebben gedobbeld.
Kwam voor een aantal mannen wel goed uit volgens mij. Die konden ineens een hoop (verliezende) punten bij de dames kwijt.

[social_buttons]

 

[message color=”blue” closable=”true”] Wij organiseren voor allerlei verschillende zakelijke groepen leuke programma`s op maat in Winterberg, waarbij onze specialiteit niet de busreis naar Winterberg is maar wel het complete wintersport evenement in Winterberg.
Onze Experts in Actie verzorgen ter plaatse het gehele evenement en staan altijd voor u klaar.
Wij verzorgen voor u:
de fakkelwandeling
gaan mee met een rondje langs de kroegen
geven de skiles
de snowboardles
zitten er gezellig bij tijdens de arrensleetocht
maken een mooie sneeuwschoenwandeling dwars door de bossen
zorgen dat u uw lunch spoedig krijgt zonder in de lange rij te hoeven te staan
zijn er bij de apres ski bij met lekkere hapjes
verzorgen leuke spel activiteiten, zorgen voor teambuilding, zorgen voor een geweldige organisatie en een top beleving voor uw mensen
En natuurlijk de heen en terugreis met een goede bus.
Komt u ook een keer?  [/message]