Top tips voor een Top Bedrijfsuitje Winterberg

Top Bedrijfsuitje Winterberg organiseren

De beste tips voor een top bedrijfsuitjes op een rijtje.

Mag jij het uitje dit jaar organiseren of doe je dat ieder jaar? Of je nu veel of weinig ervaring hebt, wij denken graag met je mee en hebben heel veel ervaring en kennis. Een uitje naar de sneeuw is natuurlijk hartstikke leuk, die basis is al goed, maar hoe maak je het nu voor iedereen een super uitje. Hotel, activiteiten, eten, drinken, er komt een hoop bij kijken tijdens zo`n weekend.

1. Wat is het doel?
Wat is het doel van het uitje, alleen plezier? Of wil je het uitje combineren met een training, kick off/vergadering, relatie-event of zijn partners en kinderen van je collega`s ook uitgenodigd voor het bedrijfsuitje

2. Wat is het budget?
Je kan natuurlijk een super uitgebreid programma aanvragen maar als het budget niet toereikend is dan wordt het natuurlijk een teleurstelling. Want niets is meer zo leuk als die eerste offerte die te duur was.
Daarom, zorg dat je weet wat er mogelijk is en ga daar mee werken.

3. Boek de diverse onderdelen van je programma
Kijk of het programma volledig is, wil je eerder of later beginnen? Catering extra uitbreiden, dat kan?

4. Regel vervoer
Hoe gaat iedereen naar het bedrijfsuitje? Eigen auto? Carpoolen? Trein of bus? Inventariseer en kijk of je iets kunt combineren. Wil je van een bus gebruik maken vraag dan een bus offerte bij ons aan.

5. Deelnemers uitnodigen
Dit is vaak het leukste onderdeel van het organiseren. Hoe krijg je iedereen enthousiast voor het programma? Maak een mooie uitnodiging, mail deze en hang ‘m aan de wand of stuur een wintersportpakket op met de uitnodiging erbij. Ga vervolgens efficiënt te werk met je deelnemersadministratie zoals het verwerken van de inschrijvingen, wie rijdt met wie mee, dieetwensen, doorgeven van wijzigingen in het programma, extra aan- of afmeldingen, mobiele nummers van de deelnemers etc.

6. Deelnemers uitgenodigd?
Dan komt de rest, want dit is niet zo maar een uitje, nee, dit is een heel bijzonder uitje waarbij de voorpret net zo belangrijk is als het uitje en de napret.

  • Leg een keer bij iedereen een flügeltje neer op zijn of haar bureau
  • Geef met kerst een leuke muts met bedrijfslogo
  • Ga een keer met de beginners op skiles
  • Geef iedereen een skifilm (snowfever, of is dat te erg) cadeau
  • De Vrijdagmiddag borrel met apres ski muziek
  • Geef ze de belangrijkste zinnen in het Duits

Zorg dat iedereen er klaar voor is en steeds meer zin krijgt.

7. Zorg voor up-to-date info
Neem een paar dagen vooraf nog even contact op met de ons om de laatste wijzigingen t.a.v. aantal deelnemers, dieetwensen, programma voorkeuren etc. door te nemen.

8. Stuur een dag van tevoren een email of sms naar iedereen
Mail, whatsapp of sms de deelnemers een dag van tevoren. Behalve dat je zo nog essentiële zaken kan melden krijgt iedereen zo vaak nog meer zin in het uitje. Geef je mobiele nummer door voor het geval dat men jou lastminute nog iets wil doorgeven.

9. Tijdens je bedrijfsuitje
Maak duidelijk bij wie men moet zijn voor eventuele vragen en zorg ervoor dat je zelf ook kan genieten. Een goede organisator zorgt ervoor dat alles ter plaatse voor jullie wordt verzorgd, wij doen dat in ieder geval.

10. De after party
Het zit er op, was het geweldig? vast en zeker. Foto`s verzamelen, grote posters maken, ophangen in de kantine en nog heel lang nagenieten.

En dan de belangrijkste vraag; volgend jaar weer?

  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media