Van 12 – 14 december was Quintop voor een weekend bij ons in Winterberg in het Sauerland. Wat regende het toen de groep aankwam… Maar gedurende de nacht koelde het af en ging de regen over in sneeuw!
Op zaterdag tijdens het skiën en snowboarden sneeuwde het de hele dag licht en zorgde de witte bomen voor een echt winters gevoel. Nog niet het hele gebied was open maar ook de mensen die het al konden hebben heerlijk geskied en waren blij verrast. De beginners hebben samen met Cleo (snowboardles) en Cynthia (skiles) veel geoefend en hun eerste afdalingen gemaakt.

De kleine kinderen die mee waren hebben gedurende de dag met mij (Paul) kunnen skiën. De jongste was Jelle, hij wordt in januari 3 jaar. Hij heeft 5 afdalingen gemaakt om vervolgens terug te gaan naar het hotel voor een uitgebreid wel verdiend middag dutje. Ik en de ouders waren super trots op de jongens dat het zo goed ging!

Ook heeft een deel van de groep mogen genieten van een tocht per koets met twee prachtige grote paarden er voor gespannen.

De middag werd afgesloten met de après ski met een drankje en een hapje.

Zondag ging iedereen weer op huis aan na een heerlijk weekend.

[social_buttons]