Sneeuwschoenwandelen in Winterberg

Met de sneeuwschoenen stappen we door de diepe sneeuw. Een avontuur dwars door de bossen en over de uitgestrekte vlaktes. U komt op plekken waar u anders nooit zou komen. Misschien komt u wel een ree of hert tegen! Sporen van de dieren zult u in ieder geval zien. Wij gaan met sneeuwschoenwandelen in Winterberg van de uitgezette paden af en nemen jullie mee voor een geweldige tocht door de bossen, langs de beekjes en over de hoogvlaktes.

Sneeuwschoenen?

Tijdens het sneeuwschoenwandelen draag je speciale sneeuwschoenen. De vroegere ’tennisrackets’, daar is nu een moderne variant op. Daar stap je in met je eigen (wandel)schoenen. De sneeuwschoen verspreid je gewicht over een groter oppervlak waardoor je voeten niet wegzakken in de sneeuw. Daarnaast kun je ook wandelstokken gebruiken, die zorgen voor balans en een betere afzet.

Sneeuwschoenwandeltocht met collega’s

Wij organiseren Sneeuwschoenwandelen in Winterberg als onderdeel van onze uitgebreide meerkeuze programma’s bij Bedrijfsuitje Winterberg. Zie bijvoorbeeld ons 3-daagse wintersportprogramma voor bedrijven, of een Dagreis Winterberg.
Het is mogelijk om het sneeuwschoenwandelen te combineren een van onze andere activiteiten zoals skiën, snowboarden, Fat Max e-steppen, ArcheryTag, of een sneeuwzeskamp. Zie hier al onze Activiteiten .

Gaat u mee op pad?

Boek Bedrijfsuitje Winterberg met sneeuwschoenwandelen en meer.