Sneeuwpret met Smit Industrial Heat Treatment

In het weekend van 3 en 4 maart mochten wij Smit Industrial Heat Treatment verwelkomen in Winterberg. Bij aankomst stond de koffie thee en warme chocomelk klaar en kon men direct de skiverhuur in.

Een aantal ging lekker vrij skiën en snowboarden, terwijl de beginners onder begeleiding van Imre en Jeanine de piste op gingen. Voor degenen die liever niet de piste op wilden stond er fatmax e-steppen op het programma. Door de diepe sneeuw en daarna alvast even het centrum van Winterberg verkennen.
Bij de lunch zag iedereen elkaar weer en konden de eerste avonturen uitgewisseld worden.
Na alle schnitzels vertrokken de skiërs en snowboarders weer de piste op. En voor wie wilde stond er nog een wandeling op het programma. Een mooie slingerroute langs de verschillende pistes en met degenen die nog energie over hadden hebben we ook nog de St. Georg schans beklommen.
Daarna was het alweer de hoogste tijd voor een drankje en een stukje pizza bij de apres-ski. Om half zes stond de bus klaar om iedereen naar het Hennesee Hotel te brengen.
Daar kon worden ingecheckt en opgefrist. Een aantal hebben zelfs direct de jacuzzi getest.

Om half acht stond de bus weer voor om iedereen naar restaurant de Dorf Alm te rijden. Daar stond een uitgebreid buffet te wachten. Er werd lekker gegeten en gezellig gekletst. Voor wie wilde kon er nog een lekker dessert gekozen worden.
Na het eten wilden een aantal toch nog wel even graag met de voetjes van vloer en nog een drankje was ook wel gezellig. Dus op naar café Volldampf, waar nog even lekker gedanst kon worden. Ondere andere Koos was niet van de dansvloer af te slaan.
Ook hier reed de bus weer keurig voor de deur en kon iedereen weer richting hotel en veel belangrijker richting bed. Want het was een mooie maar lange en actieve dag, dus menigeen keek er uit naar zijn of haar bed.

De volgende ochtend verzamelden we met z’n allen bij de Hunau piste. Een aantal kozen ervoor om een mooie sjaal te haken, maar de meesten gingen voor sneeuwpret. Er kon naar hartenlust geskied en gesleed worden. Maar ook stond hier Brenda klaar een lading skibocken. Voor de meesten een totaal nieuwe ervaring, maar al snel zoefde de een na de ander op de zitski de piste af.
En wat een ander weer dan op de zaterdag. Was het de dag ervoor nog erg koud, nu kon men rustig zonder jas in het zonnetje zitten. Wat een heerlijk weer.
Ter afsluiting werd er nog met z’n allen geluncht bij de piste. Daarna was het alweer tijd om op huis aan te gaan. Wat vliegt zo’n weekend toch snel voorbij.

Lieve mensen van Smit Industrial Heat Treatment, we hopen dat jullie een fijn weekend in de sneeuw gehad hebben met z’n allen. Wij vonden het in ieder geval erg gezellig dat jullie er waren.

Groetjes,

Brenda, Imre, Jeanine en Moena

Heb je het ook naar je zin gehad?
Top, daar doen we het voor, maar wil je dan wellicht ook een recensie plaatsen, dat is voor ons namelijk heel belangrijk.
Dat kan je hier op onze site doen of hier op Facebook.