IBENS Landmeters in Willingen en Winterberg, met het hele gezin

Dit weekend mochten wij onze tweede Belgische groep ontvangen van deze winter. Bij IBENS Landmeters mochten de medewerkers het hele gezin meenemen op uitje.
Vrijdagavond laat kwam de bus aan, sommige (kinderen) konden al slapend door naar hun hotel kamer. Anderen hebben nog even een drankje gedaan in de bar.
Zaterdag ochtend zijn we vanuit Willingen naar Winterberg gegaan met de bus. De sneeuw was goed en het was prachtig weer! Natuurlijk was het er druk, maar iedereen heeft zich prima vermaakt met skiën, sleeën, een huifkartocht of een wandeling. Na een intensieve dag was er helaas maar kort tijd voor de après-ski, voor de meesten was het fijn dat de bus op tijd terug ging naar het hotel om daar even te kunnen ontspannen en zich op te maken voor het avondeten.

Om 20:30 is er nog met een klein groepje een avondwandeling gedaan. Even frisse lucht halen met een fakkel een blokje om, een drankje, een bilslee en een beetje sneeuw erbij; plezier voor 10. Nee, voor 12 geloof ik…

Zondag kwamen de beginnende skiërs er achter waarom we de dag ervoor naar Winterberg waren geweest… In Willingen zijn de pistes toch echt iets steiler dan in Winterberg! Maar ook dat heeft iedereen dapper doorstaan. Een groot deel van de groep is naar de Rodelbaan gegaan en hebben daar weer nieuwe records gevestigd.

Na een afsluitende lunch in het hotel was het om 14:00 uur tijd om in de bus te stappen, terug naar huis, terug naar België.

[social_buttons]

[message color=”blue” closable=”true”] Wij organiseren voor allerlei verschillende zakelijke groepen leuke programma`s op maat in Winterberg, waarbij onze specialiteit niet de busreis naar Winterberg is maar wel het complete wintersport evenement in Winterberg.
Onze Experts in Actie verzorgen ter plaatse het gehele evenement en staan altijd voor u klaar.
Wij verzorgen voor u:
de fakkelwandeling
gaan mee met een rondje langs de kroegen
geven de skiles
de snowboardles
zitten er gezellig bij tijdens de arrensleetocht
maken een mooie sneeuwschoenwandeling dwars door de bossen
zorgen dat u uw lunch spoedig krijgt zonder in de lange rij te hoeven te staan
zijn er bij de apres ski bij met lekkere hapjes
verzorgen leuke spel activiteiten, zorgen voor teambuilding, zorgen voor een geweldige organisatie en een top beleving voor uw mensen
En natuurlijk de heen en terugreis met een goede bus.
Komt u ook een keer?  [/message]