Sneeuwolympiade en bobsleeën voor Gavita in Winterberg

Een bonte mix van mensen rolde om half 12 uit de bus in Winterberg. Het was voor alle deelnemers een verrassing wat ze zouden gaan doen en waar ze heen gingen.
Hoe leuk is het dan als je in Winterberg in de sneeuw uit de bus stapt?!
Eerst even lunchen, daarna met z’n allen spelen in de sneeuw, de teams werden naarmate de spellen vorderde steeds fanatieker.
Over de creativiteit van deze groep laat ik me verder even niet uit 😉

Na deze actieve middag konden de thrilseekers een ritje maken in de bobslee op de Bobbaan in Winterberg. Hun geduld werd aardig op de proef gesteld, maar uiteindelijk is iedereen geweest en was het een geweldige beleving om binnen 60 seconden van de baan te zoeven met 3 G aan krachten op je lijf!
Nadat iedereen een warme douche had genomen en weer op temperatuur was gekomen stond het buffet klaar in het hotel, waarna na een (voor sommige discutabele) prijsuitreiking van de sneeuwolympiade, het feest met DJ Nijkie los kon in de bar! Na zdrowie!

 

[message color=”blue” closable=”true”] Wij organiseren voor allerlei verschillende zakelijke groepen leuke programma`s op maat in Winterberg, waarbij onze specialiteit niet de busreis naar Winterberg is maar wel het complete wintersport evenement in Winterberg.
Onze Experts in Actie verzorgen ter plaatse het gehele evenement en staan altijd voor u klaar.
Wij verzorgen voor u:
de fakkelwandeling
gaan mee met een rondje langs de kroegen
geven de skiles
de snowboardles
zitten er gezellig bij tijdens de arrensleetocht
maken een mooie sneeuwschoenwandeling dwars door de bossen
zorgen dat u uw lunch spoedig krijgt zonder in de lange rij te hoeven te staan
zijn er bij de apres ski bij met lekkere hapjes
verzorgen leuke spel activiteiten, zorgen voor teambuilding, zorgen voor een geweldige organisatie en een top beleving voor uw mensen
En natuurlijk de heen en terugreis met een goede bus.
Komt u ook een keer?  [/message]


Programma bekijken          Offerte aanvragen