Skibocken

Skibocken is een spectaculaire wintersportactiviteit voor iedereen. De skibock is een carveski met een klein zitje waarmee u met ruime bochten de ski piste afkomt. Binnen een uur heeft u de echte carveschwung onder de knie en daalt u in vloeiende bewegingen de piste af. Snelheid, souplesse en sneeuwplezier, dat is wat u hiermee krijgt. Een uitdaging voor iedereen, makkelijk te leren, snel en toch veilig.
Skibocken in Winterberg is een ideale teamactiviteit tijdens uw bedrijfsuitje omdat iedereen kan meedoen, ook mensen zonder ski- of snowboardervaring.

 

Wij organiseren Skibocken in Winterberg als onderdeel van onze uitgebreide meerkeuze programma’s bij Bedrijfsuitje Winterberg. Zie bijvoorbeeld ons 3-daagse wintersportprogramma voor bedrijven, of in combinatie met de Bobslee Experience .

Wij kunnen vanaf verschillende locaties in Winterberg en omgeving starten met het skibocken. De skibock clinic duurt meestal 2,5 – 3 uur.
Wij hebben 30 skibocken, voor grotere groepen bieden wij een combinatieprogramma aan. Het is mogelijk om het te combineren met sneeuwschoenwandelen, boogschieten, ArcheryTag of een sneeuwzeskamp. Zie hier al onze Activiteiten .

Boek Skibocken in Winterberg bij Bedrijfsuitje Winterberg.