Recensie’s

Bekijk hier de recensie’s van de klanten die u voor zijn gegaan:

, –

Wat was dat een lekker dagje uitwaaien zeg!

4

, – Super

Het was super, personeel heel vriendelijk, programma super leuk

5

, –

Super leuk uitje gehad!

5

Brenda Vahl, Expert in Actie – TOP

We hebben een geweldig weekend gehad

1

, –

Jacqueline Mommer, Blycolin – Genoten!

Namens het hele team van Blycolin kan ik zeggen dat wij fantastische dagen hebben gehad in Winterberg! Expert in Actie heeft voor ons als organisatie veel uit handen genomen, waardoor wij ook lekker konden genieten. Ze communiceren goed naar de groep en zorgen dat alles mooi op tijd verloopt. Het personeel van Expert in Actie is attent, gastvrij en flexibel, geen vraag is hen teveel. Gelukkig hebben we de hilarische foto’s nog van de fotobooth die Expert in Actie verzorgd heeft tijdens de Tiroleravond!

5

, –

, –

, –

, –

Mark Geelen, Geelen internationale transporten – Geweldig!!

Wij hebben 3 geweldige dagen beleefd in Winterbergen. Perfect geregeld, ook hadden Paul & Daan ter plekken alternatieven zodat het slechtere weer de pret niet mocht drukken. Alles is bespreekbaar en kan ter plekke nog gewijzigd worden. Instructeurs zeer professioneel en zeker niet opdringerig. Zeker een aanrader voor een volgend bedrijfsuitje!!

5

Lucia Creveld, LIACS – Fantastisch

We hebben een fantastisch dag gehad. Fijn dat er zo goed werd ingesprongen op het onverwachte slechte weer. De spelen waren erg leuk en als vanzelf werden collega’s fanatiek van de spelletjes. De Archery Tag is door veel collega’s genoemd als de leukste activiteit van de middag.

5

Tom Storm, Cam IT Solutions B.V. – WEER TOP GEREGELD

Cam was na 2010/2011/2013/2014 de 5de keer met Expert in Actie op het strand en we hebben er wederom van genoten, de combi tussen actie, rust, spanning, sport, ontspanning, socializing, Zilt en haar personeel, Paul & Caroline en alle collega, het weer, de lucht maakt dat de dag weer dat heft gebracht wat we wilden.

5

Kirsten Kreekels, De Ictivity Groep – Vakantiegevoel

Het was een perfecte avond. Aan alles was gedacht en er was veel aandacht voor de beleving/werd vaak gevraagd of alles naar wens was. Ook de flexibiliteit v.w.b. het samenstellen van het gewenste programma was prettig. We hebben na weinig overleg echt een programma op maat kunnen samenstellen. De locatie is prachtig/heeft een hoog vakantiegevoel. Enige uitdaging minder leuke uitdaging waren de aanvallende muggen, maar die nemen we er graag bij als het mooi weer is.

5

Kimberly keeris, Eetcafe de kers – Super

We hebben een geweldige leuke dag gehad!!

5

Hans Romers, KPN – Verbindend

Ik heb een geweldig leuke middag en avond gehad. De teamsporten gaven de nodige hilariteit. De ondersteuning hiervan door de organisatie was heel leuk en professioneel. Wat ook heel leuk was, was het suppen na de bbq op de familieSup. Eerst even wennen aan bewegingen, maar al snel een baldadig gebeuren. Kortom. Ik heb erg veel lol gehad!

5

Elma Lodder, De Haagse Hogeschool – Inspirerend

Prima, goede begeleiding, team spirit

4

Marijke Abbekerk, TravelXL MArijke/ Personeels weekend A. TuinBV – FANTASTISCH

Zoals ik al heb aangegeven op jullie Facebook pagina: in 1 woord geweldig geregeld! en we hebben ontzettend genoten.

[quote]”Net thuis van een super weekend op Ameland. Alles geweldig georganiseerd. Bedankt Team. Jullie zijn super!!!”[/quote]

5

Ronald Mulder, van Schaik Zeist b.v. – Expertwaardig

Zeer leuk weekend gehad. het weer werkte hier zeker aan mee. Zeer flexibele begeleiding. als iets anders moest of geregeld moest worden, stonden zij hier direct voor klaar. Complimenten.

5

Sylvie Clauwaert, Artexis Easyfairs – Geweldig mooie teambuilding!

Perfect!
Alles was tot in de puntjes geregeld. De organisatie neemt de touwtjes in handen en zorgt voor een vlot verloop. Duidelijk briefing, goede opvolging en duidelijke communicatie. De begeleiders zijn héél sympathiek en leven zich helemaal in! Super mooie locatie aan het water. Echt een perfecte teambuilding!

5

Joke Wilderom, Bavak – Super!

Geweldig leuk en heel goed begeleidt. Het team is heel gemotiveerd en super positief ingesteld. Fantastisch!

5

Ria, Welbions – Geweldig

Wat een geweldig en goed georganiseerd weekend hebben we gehad.
Super bedankt

5

Marilene Broekhuizen, CRM Partners – Super!

Het waren twee hele leuke dagen. Fijn dat jullie zoveel uit handen hebben genomen en alles tot in de puntjes hebben geregeld.
Ook erg fijn dat er genoeg begeleiders waren bij alle activiteiten. Zo kreeg iedereen genoeg aandacht en was er voor iedereen iets te doen wat hij/zij leuk vond.

5

Robin, Goedverblijf.nl – Top

Eind februari hebben wij met ons team een fantastisch weekend beleefd in Winterberg. De organisatie door Expert in Actie hebben we – van het begin tot het eind – als zeer goed ervaren. Het programma zat vol afwisseling en goed in elkaar! Nogmaals dank voor de goede zorgen en graag tot ziens!

5

Jessica van Blijderveen, Camping de Rotonde – Geweldig!

Fantastisch weekend gehad. Onwijs leuke instructeurs die ons het hele weekend echt hebben vermaakt!

5

PV Aggreko, Aggreko Nederland BV – Puik!

Voor de 2e keer ons skiweekend door Expert laten organiseren en we hebben er optimaal van genoten!!
Spontane begeleiders, prettig contact (mail / telefonisch) en men denkt mee over de verschillende wensen. Wat we ook verzonnen, vrijwel alles was mogelijk!

Boek je je uitje bij Expert, dan wordt je volledig “ontzorgd”.

5

Eelko Maassen, EY Finance – Geweldig

Het was een geweldige dag in Noordwijk. Leuke activiteiten, iedereen werd lekker vrijgelaten om te kiezen wat men wilde doen en het eten was geweldig. Ik heb nog nooit zo veel complimenten of de kwaliteit en de smaak van het eten ontvangen.

5

Vincent, Pol Amsterdam – Fantastisch

Betrof een bedrijsuitje. Ontvangst en uitleg waren perfect. We hebben op het strand gekozen voor het powerkiten, blokarten en arteritack. Alles was super geregeld en iedereen heeft de hele dag een grote glimlach op zijn gezicht gehad. Het was super om ook de grote kites te mogen proberen. Drankjes in de middag waren keurig geregeld door de beache club ZILT. De sfeer was ZEEER ontspannen. Gewoon perfecte dag gehad. Niets te klagen. Ik zou het iedereen aan kunen raden. Met dank aan de instructeurs!

Wat mij betreft volgend jaar weer!!!

5

Dave Placidus, RSG Broklede – Ontspannen

wij hebben met ruim 100 man een fantastische dag gehad. het eten waas voortreffelijk en we hebben heel veel lol gehad tijdens de activiteiten met begeleiders. Die deden het erg leuk.
Ontzettend bedankt !!

p.s. en wie weet volgend jaar weer?

5

Sandra Poelmann, Amsterdam Marketing – Avontuurlijk!

Onze middag startte met een training in een prettige ruimte van Ottenhome op een super warme dag. Op moment dat wij eindelijk vol verwachting aan de Expeditie willen beginnen komt het met bakken uit de hemel. Onze expert in actie begeleider ging heel flexibel, in goed overleg met ons en Ottenhome het programma omgooien om de Expeditie zo goed mogelijk te laten slagen. Ons team heeft uitgelaten de activiteiten ondernomen! Echt een heel leuk concept dat we aanraden aan ieder die met een groep iets bijzonders wil ondernemen. Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen!!

5

Tom Storm, CAMFAMILIE – LEKKER!!!!!!!!!!!

Voor de 5de keer met deze Experts in Actie naar Ijmuiden geweest en we kunnen onze indrukken in korte zinnen omschrijven.
ZILT is lekker, gezellig, correct, leuk, spontaan, georganiseerd, kortom AF
Expert in Actie, enthousiast, kundig, blij, gedreven, kortom een plezier om mee te werken.

5

, –

Danielle Claeys, TOTAL Nederland N.V. – Geslaagd!

Het uitje was goed georganiseerd. De instructeurs waren heel enthousiast. De lunch was eenvoudig, maar prima verzorgd. Bij de bbq was er voor iedereen wat wils. De (teambuildings) opdrachten waren origineel en zetten alle medewerkers aan om met veel plezier de strijd met elkaar aan te gaan. De omgeving is prachtig. Leuk dat er ook tijd was om gewoon een stukje lekker te varen met de sloepen en te chillen op het water.

5

Femke Beekman, Prodeba – Geslaagd!

Wij hebben een ontzettend leuk uitje gehad! Helaas was het weer niet geschikt om de proeven op het strand te doen. Maar hier heeft Expert in Actie een uitstekend alternatief voor bedacht in de duinen! Dit was echt prima! Meer uit de wind en alle proeven hebben we met veel plezier gedaan! De instructeurs waren super enthousiast, duidelijk en rustig. De proeven (of spellen) zijn heel wisselend waardoor echt iedereen mee kan doen! Wij hadden twee zwangere dames in ons midden en die konden ook prima meedoen! Enige minpunt wat ik terug kreeg van de medewerkers is dat ze niet tegen alle teams hebben kunnen strijden. Dit bleek echter niet goed mogelijk ivm het aantal spellen en teams. Al met al hebben wij een super leuke dag gehad waar we heel veel complimenten over hebben ontvangen! Zeker een aanrader voor andere bedrijven!

5

Susan, Lightspeed – top

het was een super leuke en relaxte dag en goed verzorgd

4

Elles, Uitvoeringorganisatie BBS – Top!

Het bedrijfsuitje georganiseerd door Expert in Actie was een daverend succes. Alle deelnemers hebben enthousiast meegedaan. De proeven werden als leuk, goed te doen voor iedereen en competitief bevonden! Een uitdaging voor een ieder. De begeleiding door de dames van Expert in Actie was ook uitstekend en met gevoel voor humor gebracht. Er is dan ook veel gelachen deze dag. Helaas was vanwege het slechte weer geen mogelijkheid om de activiteiten in de Soesterduinen te doen, echter het alternatieve programma is ontzettend goed is bevallen. Fijn dat dit mogelijk was!!
Het uitje is afgesloten met een barbecue, waar zenuwachtig de prijsuitreiking werd afgewacht. Ook de barbecue was goed verzorgd en iedereen is voldaan en met een glimlach naar huis gegaan.

5

Jacqueline Bakker, Vrijwillige Brandweer Oene – TOP!

we waren aangenaam verrast door de prettige samenwerking,goede communicatie,en ook het meedenken ,aan onze wensen..
Wij van De Vrijwillige brandweer uit Oene,gaan in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van de diensten van Expert in Actie!!

5

Jet van Amersfoort, Domino Benelux – Top!

Vanaf het begin tot eind goed geregeld. Bij gebrek aan wind ging het blowkarten niet door, maar het alternatief was super. Met de splinternieuwe Fatmax E-steps een parcour door de duinen. Powerboat varen, powerkiten, Archery Tag team Battle en de wandeling naar de bunkers; alles onder goede begeleiding van gedreven instructeurs. De lunch en BBQ waren uitstekend verzorgd en na een heerlijke avond dansen op de muziek van de DJ hebben we heerlijk geslapen in Hotel Apollo. Paul en Carolien dank voor de goede zorgen.

5

Bas Visser, Vermilion Energy – Super

Super gezellig weekend en alles weer helemaal top georganiseerd door het team
van Expert in Actie

4

Piet snijder, Chr Urker Visserskoor Crescendo – top !!!

Ik denk dat ik namens onze hele groep dit kan zeggen.

Expert in actie heeft een goede klik met Urker , als we expert wat laten regelen dan weten we dat het goed komt. Als u een onvergetelijk uitje wil waar u geheel ontzorgt word dan moet u contact zoeken met expert in actie.

5

Cindy, Top Employers Institute – Uitstekend!

Heel goed. Carolien heeft mij supergoed geholpen! Een tip voor iedereen: boeken maar!

5

Celine, Nophadrain – Goed geregeld

het uitje bevatte voor ieder wat wils!
het team van Expert in actie begeleidde de hele dag en waren flexibel in oplossingen.

5

Chantal van Renen, Derma2care – Geweldig

Brenda, Judith, Caroline en Daan; Bedankt voor een geweldig super weekend in Winterberg; goede organisatie en aan alles gedacht! Mijn complimenten voor jullie inzet, geduld en enthousiasme, groetjes Chantal

5

Monique Schalk, Primera – TOP

TOP!!
Expert in actie doet haar naam eer aan! Expert op alle gebieden, van activiteiten tot unieke locaties om nét even iets anders dan anders te organiseren! Leuk, spontaan en gezellig team!

5

Barry Schellingerhout, Octas – Top

Super weekend gehad. De organisatie had alles perfect geregeld en heeft alles zelf uit handen genomen. Luisterde naar onze wensen en regelde dit ook!

5

Liesbeth van Houwelingen, Jhbrouwer Nieuwegein – Super

Was een super weekend .
Met een super organisatie

5

Teunie van Raaij, JH Brouwer uitje – Fantastisch

Goed geregeld en je hebt een expert in regelen waardoor jullie relaxt kunnen genieten.

 

5

Mirte, Suikerkist – Fan-tas-tisch

Op maandag 23 april zijn wij met ons team van horeca-tijgers met de bus naar Loosdrecht vertrokken om mee te doen met de Expeditie Robinson op het water. Wat hebben wij genoten deze dag! Alles was perfect geregeld, de spellen goed uitgewerkt en de begeleiders gezellig en professioneel. Heerlijk gebarbecued en daarna de boel op stelten gezet bij haven Ottenhome (excuses aan het management ;-)!) Hartelijk bedankt voor deze top middag, we zullen deze dag niet zo maar vergeten! De Robinson prijs staat prominent te blinken in onze bar. Super!

5

Toon v.d. Zalm, Brandweer – Fantatisch

We hebben een fantastische middag gehad. Een prachtige rit gemaakt met 16 Fat Max E-steppen. Iedereen was bijzonder positief verrast over het rijden op zo’n elektrische step. Echt een hele leuke ervaring, en iedereen dus heel positief.

5

Dagmar van Aartsen, Quercus Technical Services – Geslaagd!

Met 33 man kijken we terug op een geslaagd personeelsuitje Expeditie Robinson op de Loosdrechtse Plassen. Het was niet de geweldigste dag van de week qua weer, maar uiteindelijk kwam het zonnetje (tegen verwachting) toch door, wat het maakte tot een geweldige dag.

De ontvangst met appeltaart en koffie bij Ottenhome, was super. Wat een geweldige ligging, mooi die sloepen zo naast elkaar gelegen in het water, echt een ontspannen gevoel. Er was genoeg parkeerplek, zodat je even gauw terug naar de auto kon lopen, mocht dat nodig zijn.

Alle mogelijkheden qua programma en tijden kon besproken worden met Expert in Actie. Een heerlijke lunch tussendoor en we wilden graag vroeg barbecueën, ook dat was mogelijk. De activiteiten waren geweldig; zelfs mensen die wat slechter te been waren, konden op de één of andere manier meedoen en op sommige momenten konden ze zich even afzijdig houden. Dat was het voordeel van het uitvoeren van opdrachten in teamverband, je rouleert wie van het team weer wat ging doen. En de nadruk lag dan ook heel erg op samenwerken, al is het alleen al iemand een hand aanreiken om van de boot aan wal te stappen.

De instructeurs waren erg vriendelijk en begaan met de groep. Ze moesten ook wel erg lachen om het bijzondere fanatisme van enkelen.

5

Eugene Marchal, Tinguely Xperts – Erg leuk samenzijn met een afwisselend programma

Was een leuke ervaring , goede begeleiding door Carolien

5

Eric Hulman, Profextru – Fantastisch

Prima georganiseerd en erg leuk voor een bedrijfsuitje. We gingen met de steps over een mountainbike-route wat erg geslaagd was. Met dank aan de instructeurs.

5

Linde Verburgt, ARN – Top!

Heel goed en prettig georganiseerd, we werden volledig ontzorgd en konden gewoon meedoen net als de rest. Hele positieve reacties vanuit onze organisatie

5

Organisatie 2017-2018, PJ Milieu BV – Spetterend!

Het was een geweldig leuk uitje! We hebben het gigantisch getroffen met het weer en er een mooi waterfeest van gemaakt:) Organisatie is net als voorgaande keren super goed voor elkaar, we hoefden ons tijdens het uitje nergens druk over te maken!

5

Albert Boel, Gemeente Nieuwegein – Gaaf

We hadden met een spatje regen niet het lekkerste weer, maar wel een supergaaf uitje! Veel collega’s werken met name op kantoor en juist die gingen “helemaal los” op de elektrische step! Sommige groepjes werden super fanatiek en gingen voor de winst, andere groepjes deden het wat rustiger aan. Ook oudere of zwangere collega’s konden prima meekomen.
De begeleiding door de instructeurs was ontspannen en sportief. Je merkt dat ze vaker groepen begeleiden.

We wilden wat anders doen met onze afdeling, even er helemaal uit. Dat hebben we die middag gedaan. We zijn op een ontspannen manier bezig geweest met elkaar, waarbij we veel hebben gelachen. En dat was ook precies de bedoeling!

5

Sylvie Clauwaert, Easyfairs Belgium – GEWELDIG!

Top! Leuke sfeer, losse maar correcte begeleiding, toffe activiteiten en vooral alles in goede handen van Expert.

5

Peter Baltus, Businessclub Robur et Velocitas – top georganiseerd door expert in actie

wij zijn met 58 mannen drie dagen naar Hvar geweest onder begeleiding van het team van expert in actie
in een woord het was geweldig
alles klopte perfect

5

David Kuilboer, Vermilion Energy Netherlands – Gezellig

Een heerlijke gezellige dag aan het strand met collega’s.
Ontzettend leuke buiten activiteiten.
De vrijheid om te kiezen welke activiteiten je wilt doen en op welke tijd was perfect.

5

Tim, Politie – Fantastisch

We hebben ons teamuitje door Expert in Actie laten organiseren. We hebben met ons team van ongeveer 150 mensen Expeditie Robinson gedaan. Het was een geweldige dag met een hoop afwisseling. Het programma was voor iedereen goed te doen. Zo hebben we met vuur en water gespeeld. Het leek net of we aan de echte Expeditie Robinson meededen. Verder moesten we tussen de proeven van eiland naar eiland varen. De dag werd afgesloten met een prijsuitreiking en een heerlijke BBQ.

5

Marieke ten Broeke, KWR Watercycle Research Institute – Geweldig

Ondanks het slechte weer hebben wij een ontzettend leuke rit gemaakt op de Fat E-Step. Bedankt!!

5

Renata van Son, Jacco Maris Design – TOP!

Het was geweldig. Iedereen heeft ontzettend genoten. Na een halve dag les stonden de beginnende skiërs al op de piste. Daarna naadloos de après ski in, lekker gegeten en de hele avond gedanst in de Volldampf.
Hotel was heel erg prima, vervoer super geregeld (Bödefeld naar Winterberg), de materialen, en vooral de instructeurs. Wat een top team! We gaan sparen voor het volgende uitje.

5

Esther Stroe, collega’s apotheek – Geweldig!

Super!!! Heel goed georganiseerd, goed gegeten, zowel in het pension als daar buiten. Mensen die kennis van zaken en de omgeving hebben. Ook bij een ongeval wordt er goed gehandeld. Veel keuze in wat te doen, zodat er voor iedereen wat bij zat. Kon ook ter plekke nog worden aangepast, wat als erg fijn is ervaren!

5

Sandra, Poliklinische apotheek – Geweldig

We hebben het erg leuk gehad. Alles was goed geregeld. Ook wil ik Paul nog heel erg bedanken voor de begeleiding naar het ziekenhuis toen ik was gevallen. En voor het regelen van de terugreis. Super geregeld.

5

Jennet, CJP – Super

Dit was een zeer geslaagd en bijzonder goed georganiseerd uitje waarbij de hele groep (26 mensen) allemaal enorm genoten hebben. De begeleiding bestond uit een zeer gedreven en vooral behulpzaam team dat overal voor klaar stond.

5

Rosanne Lansbergen, RECO Lift Solutions – Top!

Alles was super geregeld! Wij hebben het allemaal onwijs naar ons zin gehad!

5

Petra, Van Dorp – Geweldig

Wij hebben als bedrijf een ontzettend leuk weekend gehad.
Wat een geduld hebben de dames met ons gehad.
De skiles en de FatMax waren een enorm succes!
Ook de mensen welke vrij konden skiën en snowboarden hebben het goed naar ons zin gehad.

5

Marc Kurver, Quinso – Actief/Relaxed

Het was een fantastische middag/avond, actief bezig geweest maar ook genoeg tijd gehad om lekker te kunnen relaxen in de sloepen. De proeven waren erg leuk. Niet te moeilijk en voor iedereen prima om aan mee te doen. De afsluitende borrel en BBQ waren goed verzorgd en erg lekker.

5

Nanette Uitdewilligen, Traffic & More BV – Fantastisch!

Wij zijn met het hele bedrijf naar Hvar Kroatië geweest. Dit was de tweede keer dat wij via Expert in Actie weg waren (vorige keer Winterberg). En wederom een fantastische ervaring! Het programma was gevarieerd en zo opgesteld dat de activiteiten bij iedereen in de smaak vielen. Keer op keer werden we verrast door het heerlijke eten en de prachtige locaties. Echt een gevoel van luxe 🙂
Paul wist feilloos de wensen en sfeer van onze groep op te pikken. Leuk personeel wat vrolijk met onze groep mee deed (maar trok zich ook op de juiste momenten terug). Stappen was voor alle leeftijden top! Vooraf goede afstemming, waarbij we de wensen konden doorgeven. Duidelijke en snelle communicatie, komt alle afspraken na en wijzigingen (vluchten/personen) werden snel opgepakt.

5

Joke, Softwear BV – Gezellig

Ondanks de regen een prima oplossing geboden en er een geslaagde avond van gemaakt

4

R. de Boer, Obs Het Zand – TOP!!!

We hebben een leuk teamuitje gehad. (We waren met 26 personen.) Het was vanuit de organisatie prima geregeld. Ook leuke, aardige instructeurs! Een aanrader dus om Expeditie Robinson Loosdrecht te boeken

5

Lenny Bakker, PromTeg – Super

Ontzettend ontspannen sfeer, alles ter plekke goed geregeld

4

Saskia Korpershoek, Archipel Academy – Super

Wij hebben een super weekend gehad. Het programma was enorm gevarieerd en alles liep op rolletjes. Ook het eten en de locaties van het eten waren goed geregeld.
Iedereen heeft erg genoten! Omdat alles goed geregeld was hoefden we zelf nergens meer aan te denken en konden we vooral plezier maken met elkaar. Er was helaas weinig sneeuw maar dat mocht de pret niet drukken.

5

Anton, Organisatie voor Erkende Verhuizers – Aanrader

Alles keurig volgens afspraak. Goede en vriendelijke begeleiding. Zeer geslaagd.

5

Angela Bruijs, Axon Healthcare – Topdag!!

Topdag!! Voor het eerst sinds corona weer eens met alle medewerkers bij elkaar. Na een prima buitenlunch bij Herberg Boschoord met z’n allen op de e-step gestapt en achter Arjen aan gesjeesd door de Lage Vuursche bossen. Af en toe onderbroken door een teamopdracht. Met name de mountain bike routes werden enorm gewaardeerd door iedereen. De blauwe plekken en beurse knieën nemen we graag voor lief! De perfect verzorgde BBQ bij Boschoord maakte het helemaal af. Dank Arjen en Brenda voor de begeleiding van een meer dan geslaagde teamdag! Angela Bruijs/Axon Healthcare

5

Aimée Keur, &samhoud creative tech – Verrassend

We hebben een heerlijke dag gehad bij Zilt aan Zee in IJmuiden! Een super fijne vergader- en werkplek, en grote vrijheid en privacy op je eigen buitenterras. Expert in Actie heeft geholpen met het last-minute organiseren van deze dag voor 20 personen. Ze waren flexibel en wisten onze wensen goed te vertalen naar een passend programma. De activiteiten op het strand waren te gek: e-steppen en blokarten. Deze dag heeft ons team een nieuwe energieboost gegeven!

5

Mirjam van Ree, BLG Wonen – Geweldig

We werden hartelijk ontvangen en konden buiten op het gezellig terras bij het water wachten op elkaar. Daarna kregen we een duidelijke instructie van de steps en gingen we op pad met een gps, zodat we een duidelijke route hadden die we konden volgen. Iedereen heeft genoten en het is ook echt een teamactiviteit waar iedereen aan kon mee doen. Zeer geslaagd teamuitje!

5

, –

Van Dijk en Korteland, Van Dijk en Korteland – uniek !

Het door ‘Expert in Actie’ geheel verzorgde uitje is uniek om mee te maken. Alles wordt uit handen genomen. Van het regelen van de vliegtickets tot de betaling in de horeca. Zo kun je je volledig focussen op teambuilding. Door de goede begeleiding tijdens de gave activiteiten en het avondprogramma komt onze reis naar Hvar nog regelmatig ter sprake tijdens lunchgesprekken of vrijdagmiddagborrels.
Wij raden Expert in Actie zeker aan !

5

mw. van den Nieuwendijk, Hoornbeeck College Gouda, derdejaarsstudenten – Top

We hebben e-steps gehuurd en acherty tag gedaan met een groep studenten ( 17+). De activiteiten werden enthousiast uitgelegd en er is enorm van genoten. Top dat ze met de e-steps naar de gewenste locatie kwamen en van daar zelf een route hadden uitgestippeld.

5

Wendy Broos, B.V. Ingenieursbureau M.U.C. – Fantastisch

Prima! Ons uitje Winterberg hebben wij uitgebreid met 2 hotelovernachtingen. Wij verbleven in een hotel in de buurt van Winterberg. Wij zijn op vrijdagmiddag vertrokken met de bus en bij aankomst stond Expert in Actie meteen voor ons klaar om alles te begeleiden. Van het ophalen van de materialen tot een fakkelwandeling en van de skiles, arresleetocht en e-step tot de lunch en de après ski, was alles tot in de puntjes geregeld!

5

Gert Woudenberg, WV Trappen – Geweldig!

Een top georganiseerd uitje. Alles werd zeer zorgvuldig en stipt geregeld. Onze reisleidsters waren top! Veel persoonlijke aandacht voor de gasten. Het hele weekend was een feestje

5

S. Pieters, Van Lierop bv – Geweldig

Een dag om nooit meer te vergeten. Leuke activiteiten, goede begeleiding en lekker eten. Een geslaagde bedrijfsuitje, we hebben genoten.

4

Noek Pouw, Oost Flevoland Woondiensten – Uitwaaizinnig

Wij hebben met ca 40 man een geweldige middag/avond gehad met de E-steps, Blowkarts en Vliegers! De instructeurs waren super! En een afsluitend hapje en drankje aan het strand is natuurlijk altijd een feest 🙂

5

Wilma Kappelle, Achmea – Magnifiek

We hebben met 2 groepen een fantastische tocht met de Fat Max E-steps door de Zeister bossen gemaakt vanuit Better Meetings in Austerlitz. De ene groep had een iets uitdagender route dan de andere groep, men kon zelf kiezen. Maar na afloop bleek dat beide groepen uitdaging genoeg hadden en dat men het enorm leuk had gevonden met de E-steps op pad te zijn. Dank aan Brenda en haar collega, die ons op deze prachtige route vergezelden.
Zowel de locatie Better Meetings (aangeraden door Expert in Actie) als het steppen zelf was geweldig: alles prima georganiseerd! Leuke ontspannen sfeer en heerlijk eten bij Better Meetings. Prima vergader locatie! ook!

5