Personeelsuitje Winterberg met Hans Boodt

Rond half 18:30 troffen wij de medewerkers van Hans Boodt in de bar van Hotel de Brabander voor hun personeelsuitje Winterberg. Na een kleine voorstel ronde en het uitdelen van de polsbandjes en de programmakaartjes arriveerde ook de laatste 4 medewerkers en is de hele groep aan tafel gegaan om te genieten van het diner.

Om 21:00 stond er een fakkelwandeling en het ophalen van het ski en snowboardmateriaal, op het programma. Vanaf de Brabander zijn we gewandeld naar de skiverhuur en daar stond de eerste schnaps van dit weekend al op jullie te wachten. Nadat iedereen, zijn of haar materiaal vergaard had, werden de fakkels ontstoken en de wandeling voortgezet naar het skigebied van Winterberg.

Bovenaan de piste was er een gelegenheid om op te warmen bij de vuurkorf, een lekkere glühwein of jagerthee te drinken en als klap op de vuurpijl het bil sleeën. Dit ging niet geheel zwijgzaam, de dames gierden het uit en het was tot ver in het dal te horen……

Weer bij het Hotel aangekomen, is de hele groep de apres skibar van de Brabander in gedoken en toen deze ging sluiten heeft bijna de hele groep door gefeest tot de vroege uurtjes in de Tenne.

Eerlijk is eerlijk, ondanks dat iedereen maar weinig uurtjes geslapen had, stond iedereen fris en fruitig op het afgesproken tijdstip klaar om te beginnen met zijn of haar ski of snowboardles of om lekker vrij te skiën/boarden op de pistes van Winterberg.

Omdat alle beginnende skiërs zulke grote vorderingen maakte hebben we de 2 groepen met de beginnende skiërs samengevoegd en een aantal vrij skiërs en boarders sloten hierbij aan. Met een man of 15 zijn we toen door het gebied van Winterberg getrokken en hebben met zijn allen een heerlijke middag gehad.

Na het inleveren van alle ski en board materialen stond er bij skihut Salletl een apres ski gepland. Na de nodige biertjes en een heerlijke punt pizza, is iedereen richting het hotel gegaan om zich op te frissen voor het avondeten en een avondje stappen in Winterberg.

Tijdens dit weekend was ons al een beetje ter ore gekomen dat de zeskamp wel een discutabel puntje was. Daarom hadden we besloten om de zeskamp iets te veranderen en een combinatie te maken van Winterberg in beeld en een zeskamp. Na het indelen van de teams en een korte uitleg kon er van start gegaan worden. Ondanks de zeskamp met enige tegenzin ontvangen werd, was de concurrentiestrijd toch wel hevig tijdens de spellen in Winterberg in beeld.

Als afsluiter van het spel was er een estafettebaan in de sneeuw. De foto’s speken voor zich……echt hilarisch!

Om het weekend af te sluiten, was er nog een lunch in het hotel en de bekendmaking van de winnaars van het spel Winterberg in beeld.

Wij hebben echt waanzinnig van jullie genoten bij het personeelsuitje Winterberg en hopen jullie nog eens te mogen verwelkomen op één van onze personeelsuitjes.

Groeten,

Cynhia, Moena, Brenda en Daniёlle

[social_buttons]

 

[message color=”blue” closable=”true”] Wij organiseren voor allerlei verschillende zakelijke groepen leuke programma`s op maat in Winterberg, waarbij onze specialiteit niet de busreis naar Winterberg is maar wel het complete wintersport evenement in Winterberg.
Onze Experts in Actie verzorgen ter plaatse het gehele evenement en staan altijd voor u klaar.
Wij verzorgen voor u:
de fakkelwandeling
gaan mee met een rondje langs de kroegen
geven de skiles
de snowboardles
zitten er gezellig bij tijdens de arrensleetocht
maken een mooie sneeuwschoenwandeling dwars door de bossen
zorgen dat u uw lunch spoedig krijgt zonder in de lange rij te hoeven te staan
zijn er bij de apres ski bij met lekkere hapjes
verzorgen leuke spel activiteiten, zorgen voor teambuilding, zorgen voor een geweldige organisatie en een top beleving voor uw mensen
En natuurlijk de heen en terugreis met een goede bus.
Komt u ook een keer?  [/message]