Volledig verzorgd

bedrijfsuitje

Leuke outdoor en teambuilding activiteiten. Wij verzorgen uw uitje van A tot Z.

Top outdoor weekend naar Winterberg

In de zomer is Winterberg een outdoor paradijs. Wij verzorgen unieke outdoor activiteiten in Winterberg. Met een driewieler (speedbuggy) de berg af of met een downhill step de bospaden afsuizen. Een geweldige sportieve uitdaging voor iedereen. Of nog stoerder? Een mountainbike tour door de bossen bij Winterberg. In Winterberg kunnen wij een fantastisch zomer uitje voor u organiseren met spectaculaire outdoor activiteiten.

Het Sauerland zo dichtbij maar u voelt zich echt in het buitenland. Combineer uw zomer uitje Winterberg met een uitgebreide lunch met schnitzels of bratwursten of kies voor een meerdaags arrangement in 1 van onze gezellige Duitse hotels. Laat u verrassen door het mooie Sauerland en kom eens met collega’s in de zomer naar Winterberg voor een spectaculair en stoer bedrijfsuitje in de bergen!

Actief weekend Winterberg in de zomer

Als de sneeuw verdwenen is begint het zomerseizoen in Winterberg, tijd voor andere activiteiten dan skiën of snowboarden. Wij hebben een compleet programma met een hotel, lekker eten, gave activiteiten en een super leuke feestavond. Samen stellen wij een compleet programma samen waarbij uw gasten leuke verschillende activiteiten kunnen ondernemen.

Start hier een geweldig
bedrijfsuitje naar
Winterberg!

 

Met collega’s sporten, eten, drinken, lachen, praten en vooral: voldaan en moe huiswaarts keren. We hebben een uitgebreid aanbod aan zomeruitjes en winteruitjes!

Vergaderen in Winterberg

Vergaderen combineren met een bedrijfsuitje Winterberg, dat kunnen wij perfect organiseren. Voor een intensieve en succesvolle vergadering is een inspirerende en natuurlijke omgeving de beste plaats. Na een ochtend hard werken is het heerlijk om een frisse neus te halen in de sneeuw, op ski’s, snowboard of op de skibock. Natuurlijk zorgen wij bij het vergaderarrangement Winterberg ook voor gezellige ontspanning zoals een borrel bij het kampvuur, uitgebreide diners en een feestavond met een DJ in een skihut.

Incentive bedrijfsuitje naar Winterberg

Onze incentive programma’s naar Winterberg worden op maat gemaakt en in overleg met u samen gesteld, een incentive naar Winterberg is een echte uitdaging en beloning voor uw personeel. Wij werken voor deze programma’s met de beste locaties, de leukste activiteiten en de grootste verrassingen. Zowel in winter- als zomerseizoen.

bobsleeen Winterberg
E-step Winterberg

Speciaal samengestelde programma`s voor een bedrijfsuitje Winterberg

Ieder jaar zijn er weer speciale thema`s die terug komen: de kerst, het nieuwe jaar en de Oktoberfesten

Heeft u interesse voor een uitje in deze periode, bel, mail of vraag een offerte aan.

Fat Max E-step Winterberg

Weekend Wintersport, ook leuk voor de gasten die wintersport niet leuk vinden

Wilt u een weekend Wintersport naar Winterberg voor uw collega`s organiseren? Dat is super leuk, ook voor de gasten die niet willen skiën of snowboarden, wij hebben namelijk verschillende leuke activiteiten:
Sneeuwschoenwandelen, GPS tocht, Winterberg in beeld, Arrensleetocht, Bezoek bierbrouwerij, Steppen met de Fat Max E-step

Groepsactiviteit E-step

En dit jaar nieuw:
– De Fat Max E-step

De elektrische Fatmax-E-step is uitermate geschikt als activiteit tijdens een Bedrijfsuitje Winterberg. Rijden met de elektrische Fat Max werkt verslavend maar is vooral FUN!!!! En zo is er dus voor iedereen in Winterberg een super leuk programma te organiseren.