Dagreis bedrijfsuitje Winterberg Kanon

Op 17 februari mochten we weer een dagreis bedrijfsuitje Winterberg voor Kanon organiseren. Elke 2 jaar komen ze gezellig bij ons skiën, snowboarden en wandelen in Winterberg.

2 jaar geleden hadden ze de beste dag van het hele seizoen, heel veel verse sneeuw en zon. Dit jaar waren de weergoden iets minder goed gezind. De hele dag hadden we erg natte sneeuw 🙁 Maar dat mocht de pret niet drukken! Het zijn echte doorzetters bij Kanon. Die laten zich niet afschrikken door wat regen. 1 groot voordeel was dat we bijna de enige op de pistes waren in Winterberg dus geen wachtrijen, we konden overal zo doorlopen. Dus het hele gebied door geweest met beginners en gevorderden. ’s middags is er nog een klein groepje gaan wandelen met Anjette. En na de stevige wandeling hadden zij natuurlijk een lekker stuk Duitse kuchen verdiend bij de konditorei.

Apres ski en eten bij de Kartoffel kiste

Na al die kilometers skiën, snowboarden en wandelen was het tijd voor apres ski. Een lekker drankje hadden ze allemaal dik verdiend! Deze bikkels van Kanon! Na de gezellige apres ski lopen we naar de Kartoffel kiste waar nog een heerlijk menu voor iedereen klaar staat voordat ze weer in de bus stappen.

Kanon, gezellig dat jullie er waren en tot over 2 jaar!

Groetjes Judith, Anjette en Carolien

 

 

[message color=”blue” closable=”true”] Dagreis Winterberg
Wij organiseren voor allerlei verschillende zakelijke groepen leuke programma`s op maat in Winterberg, waarbij onze specialiteit de beleving ter plaatse is, het complete wintersport evenement in Winterberg.
Onze Experts in Actie verzorgen het gehele evenement en staan altijd voor u klaar.
Wij verzorgen voor u:
de fakkelwandeling
gaan mee met een rondje langs de kroegen
geven de skiles
de snowboardles
zitten er gezellig bij tijdens de arrensleetocht
maken met u een mooie sneeuwschoenwandeling dwars door de bossen
zorgen dat u uw lunch spoedig krijgt zonder lange rijen
zijn er bij de apres ski bij met lekkere hapjes
verzorgen leuke spel activiteiten, zorgen voor teambuilding, zorgen voor een geweldige organisatie
en een top beleving voor uw gasten
En natuurlijk de heen en terugreis met een goede bus.
Komt u ook een keer? [/message]

[social_buttons]