Bezoek aan bierbrouwerij

Bij Expert in Actie zijn wij van de actie en doen we graag actieve dingen. Maar niet iedereen binnen uw bedrijf kan en wil daar aan mee doen. Daarom bieden wij onze gasten een leuk en gevarieerd alternatief programma, zoals een bezoek aan een lokale bierbrouwerij. Hartstikke leuk, interessant en natuurlijk ook erg lekker.
De kleine lokale brouwerij in Winterberg of Willingen die wij bezoeken maakt een heerlijk biertje die u direct kunt proeven en als u wilt een paar flesjes mee naar huis nemen. Ze hebben ook eigen schnapps, die is ook zeer zeker het proeven waard.

Bekende Sauerlandse bierbrouwerijen

Een bezoek aan een grote bierbrouwerij in het Sauerland zoals Warsteiner bierbrouwerij, Veltins bierbrouwerij of Krombacher brouwerij is op sommige dagen ook een mogelijkheid.
Vraag naar de mogelijkheden bij Bedrijfsuitje Winterberg.

Naar Bierbrouwerij in Winterberg met collega’s

Wij organiseren Bezoek aan een bierbrouwerij in Winterberg en omgeving als onderdeel van onze uitgebreide meerkeuze programma’s bij Bedrijfsuitje Winterberg. Zie bijvoorbeeld ons 3-daagse wintersportprogramma voor bedrijven, een Dagreis Winterberg of onze Actieve Zomeruitjes in het voor- of najaar.

Het is mogelijk om Bezoek aan bierbrouwerij Winterberg te combineren een van onze andere activiteiten zoals skiën, snowboarden, Fat Max e-steppen, mountainkarten, sneeuwschoenwandelen, of een (sneeuw)zeskamp. Zie hier al onze Activiteiten.

Boek Bedrijfsuitje Winterberg met met Bezoek aan bierbrouwerij en meer.