Reinders komt aan en het sneeuwt, heel Winterberg is wit. De fakkelwandeling was prachtig door het witte winterlandschap. En dolle pret met het bil sleeën bij het kampvuur.

Op de tweede dag van het bedrijfsuitje Winterberg staat skiën, snowboarden en wandelen op het programma. De beginners gaan na een beetje oefenen al snel met instructeur Danielle in de lift. En suizen de pistes naar beneden. In de middag is het tijd voor een bezoek aan de bierbrouwerij en een mooie tocht in de huifkar. De echte die hards blijven nog lekker skiën op de pistes. Na alle actie is het tijd voor apres ski met de Gebroeders KO. Wat kunnen ze feesten zeg bij Reinders. Polonaise, spingen, dansen, het dak gaat er af. Heli, heli, helicopter, wat heb jij een lekker lijf en natuurlijk toeter op de waterscooter werd allemaal uit volle borst meegezongen. Daarna nog lekker gegeten bij de Dorf Alm en vroeg het bed in voor de spannende zeskamp op vrijdag!

Wat waren jullie fanatiek. Jong én oud, iedereen gaat voor de overwinning. Vals spelen kunnen jullie ook als de beste. Maar er kan er maar 1 de winnaar zijn. Er moest zelfs nog een finale spel aan te pas komen. Reinders Oisterwijk wij hebben enorm van jullie genoten, het was een top 3 daagse!

[social_buttons]