Sauerland zomer 2 daagse

Sauerland zomer 2 daagse

Een weekend in een natuurlijke omgeving met uw collega’s om elkaar anders of beter te leren kennen. De activiteiten die in dit arrangement voor u worden georganiseerd staan in het teken van actie, samenwerking en teambuilding. In verschillende teams worden opdrachten uitgevoerd waarbij kracht, snelheid en tactiek belangrijk zijn. Bij welke groep is de teamspirit het grootste? Voor de actie gaat u met de lift of huifkar omhoog om vervolgens met een step of speedbuggy de berg af te suizen. Tijdens het diner en de feestavond kan er nog eens goed nagepraat worden over de beste teams en de mooiste afdalingen.

Teambuilding; elkaar leren kennen, samenwerken en een knalfeest!

 

Programma Sauerland zomer 2 daagse

Dag 1:

07.00 – Vertrek vanuit Nederland

12.00 – aankomst bij de Hohe Lied
Het programma vindt plaats bij skipiste de Hohe Lied. Dit is een mooie locatie voor sport, spanning en avontuur. Door de gunstige ligging ligt de piste vrijwel de gehele dag in de zon. U kunt volop genieten van de natuur en frisse berglucht.
13.00 Lunch
In het restaurant onderaan de piste wordt een lunch geserveerd met verschillende broodjes en soepen.13.30 Actie!We hebben meerdere activiteiten voor u klaar staan. Afhankelijk van de groepsgrootte worden meerdere activiteitenrondes aangeboden:

  • Speedbuggy: een activiteit vol actie en snelheid. Het speedbuggyen is voor iedereen toegankelijk, het is snel te leren en u bepaalt zelf uw snelheid en route naar beneden. Een speedbuggy is een speciaal ontworpen driewieler die u bestuurd door het maken van bochten. Met de lift wordt u omhoog gebracht en al slalommend daalt u af.
  • Downhill steppen: ook bij deze activiteit gaat u met de lift naar boven of wordt u met de huifkar op de berg afgezet. Vanaf de top daalt u af via mooie bergweggetjes of over bochtige bospaden. Dankzij de verende voorvork heeft u geen last van de hobbels en kuilen in de weg. Per afdaling legt u ongeveer 5 km af. U ziet dus ook nog wat van de omgeving.
  • Naast deze twee unieke activiteiten verzorgen wij ook in dit programma; Mountainbiken, boogschieten, klimparcoursen, schilderclinics, boottochtje, boogschieten, Archery tag, discgolf,musea

Alle activiteiten worden begeleid door onze eigen ervaren Nederlandse instructeurs.

16.30 Borrelen en prijsuitreiking

Onderaan de piste, onder het genot van een drankje, wordt het winnende team van vandaag bekend gemaakt. We serveren een kleine snack om de eerste honger te stillen.

17.30 Naar hotel

Wie wil kan zich even opfrissen in het hotel.

20.00 Buffet en feestavond in de skihut

Een weekendje Sauerland zomer zonder feestavond is nog niet af. In de avond gaan we naar de skihut, hier staat een heerlijk, uitgebreid buffet voor u klaar. Het buffet bestaat uit verschillende soorten vlees, groentes, frites, salades en desserts. In de zomermaanden kunnen wij ook een barbecue verzorgen. Na het eten gaan de tafels aan de kant en komt de dansvloer vrij. De dj zorgt voor verschillende soorten muziek. Buiten op het terras brand het kampvuur.

Dag 2:

07.00 – 09.00 Ontbijtbuffet

10.00 Teambuilding zeskamp

In verschillende teams wordt de strijd aangegaan om de dagzege. Er zijn verschillende opdrachten waarbij samenwerken centraal staat, bijvoorbeeld skippy estafette, het spinnenweb en katapult bouwen.

13.00 Lunch

Na afloop van het ochtendprogramma wordt er in het hotel of op locatie een lunch geserveerd.

Einde van dit geweldige weekendje Sauerland zomer

Vertrek naar Nederland

  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media