Outdoor weekend Sauerland 3 dagen

Jubileum weekend Sauerland

Op twee uur rijden vanaf de grens bij Arnhem ligt het Sauerland, de ideale uitvalsbasis voor een geweldig bedrijfsuitje! Met elkaar de zomerpiste op voor spectaculaire afdalingen in een buggy of op de step. Wie heeft daarna nog een vaste hand en concentratie genoeg voor het boogschieten? Teambuidling met de GPS tocht. We hebben een prachtige route door het Sauerland voor u uitgezet. Onderweg wacht iedere groep een aantal opdrachten; alleen door goed samenwerken, kunnen jullie winnen!

Jubileum weekend Sauerland; spectaculair, sportief en gezellig!

Programma Outdoor weekend Sauerland

Vrijdag: Start outdoor weekend Sauerland

18.00 Aankomst bij het hotel.

Inchecken en een drankje in de bar van het hotel.

19.30 Buffet in het hotel

22.00 Fakkeltocht

Een sfeervolle start van een weekend. Met fakkel in de hand maken we een mooie wandeling. We serveren u warme drankjes en schnaps bij het kampvuur.

Of een leuke GPS dropping. Met een GPS gaat ieder team op pad, welk team beantwoord alles goed en weet als eerste het goud van het Sauerland te vinden.


 Bouwheer Zeewolde; Vanaf de aankomst tot aan het vertrek was alles echt prima. Het Hennesee hotel, het eten, downhill steppen, speedbuggy, pijl en boog schieten, wandelen, schilderen en ga zo maar door waren echt top en zoals al in andere recencies vermeld: het is erg leuk dat jullie hele team actief meedoet en de sfeer was ronduit geweldig.

Zaterdag: outdoor dag Sauerland

07.00 – 09.30 Ontbijtbuffet

10.00 Actief programma bij de Hohe Lied, top locatie voor bedrijfsuitje met sport, spanning en avontuur.

De volgende activiteiten staan voor u klaar

  • Speedbuggy: een activiteit vol actie en snelheid. Het speedbuggyen is voor iedereen toegankelijk, u leert snel en u bepaalt zelf de snelheid en route naar beneden. Een speedbuggy is een speciaal ontworpen driewieler die u bestuurd door het maken van bochten. De lift brengt u omhoog en al slalommend daalt u af.
  • Downhill steppen: met de lift of huifkar naar boven. Vanaf de top daalt u af via mooie bergweggetjes of over bochtige bospaden.
  • Boogschieten: de mentale ‘conditie’ wordt getest. Wie heeft een vaste hand en een echt schuttersoog? Concentratie en zelfbeheersing zijn uitermate belangrijk bij deze sport. Als u het eenmaal onder de knie heeft kunnen de scores heel verrassend zijn! Wie verslaat wie?

Alle activiteiten worden begeleid door onze eigen ervaren Nederlandse instructeurs.

13.00 Lunch

Lekkere Duitse broodjes en twee maaltijd soepen.

14.00 Vervolg actief programma

16.30 Apres speedbuggy

Onderaan de piste, napraten over alle actie van de dag. We serveren een kleine snack om de eerste honger te stillen.

17.30 Naar het hotel

19.30 Buffet en feestavond in de skihut

In de skihut staat een heerlijk, uitgebreid buffet voor u klaar. In de zomermaanden kunnen wij ook een barbecue verzorgen. Na het eten gaan de tafels aan de kant en komt de dansvloer vrij. De dj zorgt voor verschillende soorten muziek. Buiten op het terras brand het kampvuur.

Zondag

07.00 – 09.00 Ontbijtbuffet

09.30 GPS tocht

In een prachtige bosrijke omgeving hebben we voor u een route uitgezet. Met behulp van een gps gaan de verschillende teams op pad; dwars door het bos of over de paden, dat is aan de teams. Onderweg wacht de groep een aantal opdrachten. Tijdens de opdrachten gaat het om samenwerken, bijvoorbeeld katapult bouwen en schieten, discgolf, tangram of spinnenweb.


Andere mogelijkheden jubileum weekend Sauerland
Rudi und Heidi Olympiade, Rondvaart over stuwmeer, Ballonvaren, Fietstocht over oude spoorbaan, Klimpark


13.00 Lunch

Einde outdoor weekend Sauerland

Vertrek naar Nederland

  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media