Zomer uitje

Top outdoor weekend naar Winterberg

In de zomer is Winterberg een outdoor paradijs. Wij verzorgen unieke outdoor activiteiten in Winterberg. Met een driewieler (speedbuggy) de berg af of met een downhill step de bospaden afsuizen. Een geweldige sportieve uitdaging voor iedereen. Of nog stoerder? Een mountainbike tour door de bossen bij Winterberg. In Winterberg kunnen wij een fantastisch zomer uitje voor u organiseren met spectaculaire outdoor activiteiten.

Het Sauerland zo dichtbij maar u voelt zich echt in het buitenland. Combineer uw zomer uitje Winterberg met een uitgebreide lunch met schnitzels of bratwursten of kies voor een meerdaags arrangement in 1 van onze gezellige Duitse hotels. Laat u verrassen door het mooie Sauerland en kom eens met collega’s in de zomer naar Winterberg voor een spectaculair en stoer bedrijfsuitje in de bergen!

Actief weekend Winterberg in de zomer

Als de sneeuw verdwenen is begint het zomerseizoen in Winterberg, tijd voor andere activiteiten dan skiƫn of snowboarden. Wij hebben een compleet programma met een hotel, lekker eten, gave activiteiten en een super leuke feestavond. Samen stellen wij een compleet programma samen waarbij uw gasten leuke verschillende activiteiten kunnen ondernemen.

Top arrangementen voor in de zomer

1 dag actief in Winterberg
2 dagen actief met hotel in Winterberg
3 dagen top bedrijfuitje met de personeelsvereniging

Super leuke activiteiten in Winterberg in de zomer

Speedbuggyen, met een buggy de skipiste af rijden
Downhillsteppen, grote step om over de bospaden te downhillen
Ballonvaren, een bijzondere activiteit, varen over de bossen, weides en hoogvlaktes van het Sauerland
Mountainbiken, eindeloze paden door bossen en weides, berg op en af in Winterberg
Archerytag, uniek in Winterberg zowel in zomer als winter, met pijl en boog op elkaar schieten.

 

Geelen internationale transporten; Wij hebben 3 geweldige dagen beleefd in Winterbergen. Perfect geregeld, ook hadden Paul & Daan ter plekken alternatieven zodat het slechtere weer de pret niet mocht drukken. Alles is bespreekbaar en kan ter plekke nog gewijzigd worden. Instructeurs zeer professioneel en zeker niet opdringerig. Zeker een aanrader voor een volgend bedrijfsuitje!!

 

Foto`s outdoor weekend bedrijfsuitje Winterberg

Ook in de zomer is Winterberg en omgeving geweldig om naar toe te gaan.

 

  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media