Voetbalkamp Wintersport Winterberg

Voetbalkamp Winterberg

Voetbalkamp wintersport op een unieke locatie? Kom dan eens op een wintersport uitje met je voetbalteam.

Geef de sportieve prestaties een flinke boost met een gezellige trainingskamp in de sneeuw. Leer je teamgenoten beter kennen door een weekend spelen en trainen in de sneeuw.

Begin januari hebben we een mooie aanbieding voor trainingskampen. Met je voetbal team gezellig een weekend weg? Dichtbij maar toch echt vakantie gevoel!

Geniet van een paar dagen wintersport in Winterberg met het team en verblijf in een van de sfeervolle hotels. Hebben jullie nog niet eerder op de latten gestaan, dan verzorgen onze professionele instructeurs graag de ski of snowboardles voor jullie. Ook voor langlaufen, sneeuwschoen wandelen, arrensleetochten, skibocken en sleeën kunnen jullie bij ons terecht. Uiteraard ook onder professionele begeleiding van onze Nederlandse instructeurs.

Wie denkt dat je lang moet reizen om op wintersport te kunnen heeft het mis. Op ongeveer 2 uur rijden van Arnhem ligt het Sauerland waar je perfect kunt skiën in Winterberg, Willingen of Alt Astenberg.

 

Het skigebied

Het skigebied van Winterberg wordt steeds groter en moderner. Er staan inmiddels 13 stoeltjesliften over 7 bergen verdeeld. Op alle pistes staan sneeuwkanonnen die voor sneeuw garantie zorgen. In de avond zijn de pistes verlicht voor het avond skiën. De afgelopen jaren is er enorm geïnvesteerd. Veel nieuwe stoeltjes liften bijgebouwd zodat er nu ook een verbinding is naar de Kappe, een echte zwarte afdaling langs de Bobbaan.

Programma Trainingskamp in de sneeuw

Dag 1 Voetbal uitje wintersport
Aankomst in hotel
Voor elke groep en budget hebben we een passend hotel.

Middagprogramma
Zaalvoetbal toernooi. We starten het weekend met een potje voetbal.
Meer op zoek naar een teambuilding programma of juist iets anders dan voetbal? Een teambuilding middag in de sneeuw is ook mogelijk met archerytag en knotshockey.

Aan het einde van de middag gaan we gelijk materiaal passen voor de volgende dag zodat we dat de volgende dag niet meer hoeven te doen.

19.00 Diner of buffet in hotel
21.00 Fakkelwandeling
22.30 Borrelen in de bar

Dag 2 Voetbal uitje wintersport
We starten de dag met een heerlijk ontbijtbuffet in het hotel

10.00 Winterse activiteiten, de gasten kunnen vooraf kiezen wat zij willen doen.
1. vrij skiën of snowboarden
2. skiles of snowboardles voor beginners
3. sneeuwschoenwandelen
4. Fat Max E-Step

13.00 Lunch
14.00 Vervolg winterse activiteiten
In de middag bieden wij nog extra activiteiten aan zoals een bierbrouwerij bezoek of een Geocash wandeling

16.00 Sleeën en Apres skiën
19.30 Buffet en stappen in Winterberg

Dag 3 Voetbal uitje Wintersport
Ook op zondag beginnen we de dag met een heerlijk ontbijt.

10.00 Jullie mogen kiezen
Sneeuw zeskamp of skibocken of sneeuwschoenwandelen of Geocaching of nog een ochtend skiën en snowboarden
13.00 lunch
14.00 Helaas, weer terug naar huis… Einde van een top weekend

Indien er toch niet voldoende sneeuw ligt, bieden wij een avontuurlijk alternatief pisteprogramma aan met o.a. downhillsteppen, speedbuggyen en boogschieten.

Graag wil ik hierbij een zeer positieve recensie schrijven over Expert in Actie. Wat hebben wij met het voetbalteam genoten en alles was tot in de puntjes zeer goed geregeld. We hadden een heel divers programma en kon ter plekke nog bijgesteld worden, geen probleem. Een enorm geslaagd voetbaluitje naar Winterberg
  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media