Arrenslee in Winterberg

Arrensleetocht in Winterberg: Gewikkeld in een warme deken glijdt u op ijzers stilletjes door een betoverd winterlandschap. De pas gevallen sneeuw glinstert in de zon. Alleen het snuiven van de paarden en de stille tred van hun hoeven in de sneeuw is te horen.
Met maximaal 6 personen in de arrenslee maakt u een tocht door het prachtige gebied. Het is romantisch, gezellig en bijzonder om te doen. Gaat u mee op de slee?

De tocht duurt 1 – 1,5 uur en onderweg krijgt u een heerlijke beker warme chocolademelk of glühwein.
Als er geen (voldoende) sneeuw ligt gaan we gezellig met z’n allen in de huifkar voor een prachtige Sauerlandse tocht.

Wij organiseren Arreslee ritten in Winterberg en Willingen als onderdeel van onze uitgebreide meerkeuze programma’s van Bedrijfsuitje Winterberg*. Zie bijvoorbeeld ons 3-daagse wintersportprogramma voor bedrijven, of een Dagreis Winterberg.
Het is mogelijk om de arresleetocht te combineren een van onze andere activiteiten zoals skiën, snowboarden, Fat Max e-steppen, sneeuwschoenwandelen, ArcheryTag, Ziplinen of een sneeuwzeskamp. Zie hier al onze Activiteiten.

Boek bedrijfsuitje Winterberg met Arrensleetocht

*Kleine groepen of privé-groepen die enkel op zoek zijn naar een arresleetocht in Winterberg verwijzen we graag direct naar pferdefuhrhalterei.de of mail@pferdefuhrhalterei.de.